Mobile menu
Hajduk.hr ispao u lutriji penala

Hajduk.hr ispao u lutriji penala

 
7/8/2011 - 00:14 sati
Ostale vijesti

Hajduk.hr - Staari vucibalun 5:7 nakon penala (3:3)

Preko četiri tisuće gledatelja gledalo je u subotu navečer na Torcida kupu gledalo napetu utakmicu između ekipa Hajduk.hr i Staari Vucibalun. Hajduk je gubio, pa došao do vodstva od dva razlike, da bi u posljednjih 17 sekundi primio izjednačujući pogodak koji je susret odveo prema izvođenju kaznenih udaraca. Hajduk je za razliku od prošle dvije utakmice, danas vrlo rano došao do rezultatskog minusa. Za to je zaslužan Broketa koji je doveo ekipu Staari Vucibalun u vodstvo. Zatim slijede dva gola Krasimira Balakova za preokret susreta. Trener Hajduka jednom je zabio iz slobodnog udarca, jednom iz igre.

Obje momčadi su poprilično ozbiljno ušle u susret zbog čega je pet minuta prije kraja nakratko zaiskrilo među njima. Srećom sve se primirilo nakon nekoliko trenutaka. Odmah nakon prekida  zabija za 3:1, no dvije minute prije kraja Broketa zabija za smanjenje, a u zadnjih 17 sekundi Staari vucibalun poravnava rezultat za kaznene udarce. Na kraju je Staari vucibalun bio bolji u izvođenju kaznenih udaraca. Promašili su baš Balakov i Vukas koji su zabili za vrijeme igre. Ekipa Maleša i Balakova ipak neće vidjeti četvrtfinale. Šteta za turnir jer je nastup ove ekipa u tri navrata okupio skoro dvadeset tisuća ljudi u Vukovarskoj ulici.

Treba napomenuti da je na poluvremenu utakmice kompletna ekipa Hajduk.hr predvođena Hrvojem Malešom se učlanila u projekt naš Hajduk. Maleš, Balakov, Vukas, Vučević, Kosor i ostali ovim su činom žele animirati ostale navijače da pristupe ovom povijesnom projektu. A poslije utakmice se učlanila i cijela ekipa Staari Vucibalun. Nema što, i jedni i drugi su dali primjer koji treba slijediti svaki navijač Hajduka.



preneseno s Torcidakup.com

7/8/2011 - 00:14 sati
Ostale vijesti