Mobile menu
Hajduk danas od 21 sat na Poljudu igra protiv Slaven Belupa!

Hajduk danas od 21 sat na Poljudu igra protiv Slaven Belupa!

 
14/8/2021 - 06:25 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 2:0 (Split, 14/8/2021)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 21 sat igraju protiv Slaven Belupa na Poljudu u okviru 5. kola HT Prve lige. 

- Nakon pobjede nad Goricom smo naporno trenirali, pripremali se za sutrašnju tešku utakmicu. Znamo da će biti teško, oni su dobro igrali protiv najjačih ekipa. Zadnju utakmicu smo dali tri gola i nadam se da ćemo tako nastaviti. Čeka nas teška zadaća, ali na nju smo spremni - istaknuo je trener Bijelih Jens Gustafsson na konferenciji za medije uoči današnjeg dvoboja. 

Hajdukovci su s pripremama za ovu utakmicu započela je u utorak na Poljudu, a zbog dosijavanja i uređivanja pomoćnog terena, Bijeli su u srijedu i četvrtak trenirali na stadionu NK Uskok na Klisu. 

Bijeli su u prvenstvo krenuli remijem s Lokomotivom, zatim su poraženi od Osijeka, a u posljednje dvije utakmice slavili su protiv Šibenika na Poljudu i Gorice u gostima. 

Slaven Belupo je u četiri odigrana kola osvojio pet bodova, momčad koju vodi trener Dean Klafurić pobijedila je Dinama na Maksimiru na otvaranju prvenstva, zatim je poražena od Lokomotive doma, a u posljednja dva kola upisala je remije s Osijekom u gostima te sa Šibenikom u Koprivnici. 

Posljednji susret između Slaven Belupa i Hajduka odigran je krajem travnja u Koprivnici, a rezultat je tada bio 1:1.

Glavni sudac utakmice bit će Ivan Bebek iz Rijeke, pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Ivan Janić iz Iloka, a četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. VAR sudac je Ivan Vučković

Sve informacije o ulaznicama za ovu utakmicu možete pronaći - OVDJE .

Sve informacije vezane za antigenska testiranja možete pronaći - OVDJE . 

14/8/2021 - 06:25 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr