Mobile menu
Informacije vezane za testiranja za utakmicu Hajduk - Slaven Belupo

Informacije vezane za testiranja za utakmicu Hajduk - Slaven Belupo

 
12/8/2021 - 10:57 sati
Prva momčad
Pripadaj Hajduku - Učlani se

Uoči utakmice 5. kola HT Prve lige Hajduk - Slaven Belupo koja se igra u subotu 14. kolovoza s početkom u 21 sat organizirani su punktovi za antigenska testiranja za navijače na sljedećim lokacijama:

- na Turskoj kuli: 

1) petak 13. kolovoza od 14 do 20 sati 

2) subota 14. kolovoza od 8 do 20 sati

- Iznad terena Otvorene škole na Poljudu:

1) petak 13. kolovoza - od 16 do 21 sat

2) subota 14. kolovoza - od 10 do 21 sat

Prema Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama na utakmicu mogu svi oni koji posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu, što uključuje:

 Osobe koje su cijepljene s obje doze cjepiva protiv bolesti COVID-19 (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) te osobe koje su cijepljenje s dvije doze različitih cjepiva koja se primaju u dvije doze (npr. osoba je primila prvu dozu cjepiva AstraZeneca, drugu Pfizer). Potvrda će u oba slučaja biti valjana 270 dana od dana cijepljenja drugom dozom.

- Osobe koje su cijepljene cjepivom koje se prima u jednoj dozi (Janssen). Potvrdu mogu zatražiti 15. dan od primitka doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 270 dana od dana cijepljenja.

- Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 42 dana od dana primitka cjepiva.

- Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (AstraZeneca) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 84 dana od dana primitka cjepiva.

- Potvrdu mogu zatražiti i osobe koje su cijepljene jednom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) koje unatrag 180 dana od dana primitka cjepiva imaju pozitivan test. Potvrdu mogu zatražiti od dana cijepljenja, a potvrda će im biti valjana 270 dana od dana primitka cjepiva.

- Osobe koje imaju negativan nalaz PCR testa (ne stariji od 72 sata) ili brzog antigenskog testa (ne stariji od 48 sati)

-  Osobe koje su preboljele bolest COVID-19 (11. dan od datuma prvog pozitivnog PCR testa, s valjanošću potvrde 180 dana od datuma prvog pozitivnog PCR testa)

Sve informacije vezane uz prodaju ulaznica možete pronaći OVDJE .

Vidimo se u subotu na Poljudu!

12/8/2021 - 10:57 sati
Prva momčad