Mobile menu
Hajduk danas od 21 sat igra protiv Osijeka na Poljudu!

Hajduk danas od 21 sat igra protiv Osijeka na Poljudu!

 
25/7/2021 - 07:22 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Osijek 1:2 (Split, 25/7/2021)"

Nogometaši Hajduka danas od 21 sat na Poljudu igraju protiv Osijeka u okviru 2. kola HT Prve lige. Bijeli u ovu utakmicu ulaze nakon što su prije tri dana pred više od 11 tisuća navijača svladali kazahstanski Tobol rezultatom 2:0 u prvoj utakmici Europa Konferencijske lige odigranoj na Poljudu. U istom natjecanju nastupio je i Osijek koji je odigrao bez golova u gostima kod Poljskog Pogona. 

-  Osjećamo inspiraciju. Znamo da nas čeka velika utakmica, svi pričaju o njoj. Izgradili smo samopouzdanje pobjedom protiv Tobola. Gledao sam nekoliko utakmica Osijeka, a moj stožer je odgledao puno više. Oni sigurno znaju više o njima od mene. Koristimo cijeli stožer kako bi se pripremili za utakmicu. Očekujem tešku, fizički zahtjevnu utakmicu. Oni rade jako dobro kao momčad. Želimo igrati svoju igru, nametnuti svoj stil. Znamo da je Osijek bio jako dobar prošle sezone i da su sačuvali skoro cijelu momčad - ovako je na konferenciji za medije održanoj u subotu utakmicu najavio trener Bijelih Jens Gustafsson.

Na otvaranju prvenstva Hajduk je remizirao s Lokomotivom, bilo je 2:2 u Kranjčevićevoj, a oba pogotka za Bijele postigao je Jan Mlakar. Osijek na svom terenu u prvom kolu svladao Šibenik s uvjerljivih 3:0. Posljednju međusobnu utakmicu ove dvije momčadi odigrale su u travnju na Poljudu te je Osijek tada slavio rezultatom 1:0.

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, pomagat će mu Vedran Đurak iz Stupnog i Luka Pušić iz Zagreba, a četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. 

VAR sudac je Ivan Bebek iz Rijeke, a asistent VAR suca je Robi Kezele iz Rijeke. 

Sve informacije o ulaznicama za utakmicu Hajduk - Osijek možete pronaći OVDJE  . 

25/7/2021 - 07:22 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr