Mobile menu
U prodaji ulaznice za utakmicu Hajduk - Osijek

U prodaji ulaznice za utakmicu Hajduk - Osijek

 
19/7/2021 - 10:01 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Preuzmi Hajduk Digital TV i budi korak ispred!

U tijeku je prodaja ulaznica za prvu domaću prvenstvenu utakmicu u sezoni 2021/2022. u kojoj Hajduk 25. srpnja s početkom u 21 sat u 2. kolu HT Prve lige igra protiv Osijeka na Poljudu.

UVJETI ZA PRISUSTVO GLEDATELJA:

Prema Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama na utakmicu mogu svi oni koji posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu, što uključuje:

- Osobe koje su cijepljene s obje doze cjepiva protiv bolesti COVID-19 (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) te osobe koje su cijepljenje s dvije doze različitih cjepiva koja se primaju u dvije doze (npr. osoba je primila prvu dozu cjepiva AstraZeneca, drugu Pfizer). Potvrda će u oba slučaja biti valjana 210 dana od dana cijepljenja drugom dozom.

- Osobe koje su cijepljene cjepivom koje se prima u jednoj dozi (Janssen). Potvrdu mogu zatražiti 22. dan od primitka doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 210 dana od dana cijepljenja.

- Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 42 dana od dana primitka cjepiva.

- Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (AstraZeneca) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 84 dana od dana primitka cjepiva.

- Potvrdu mogu zatražiti i osobe koje su cijepljene jednom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) koje unatrag 180 dana od dana primitka cjepiva imaju pozitivan test. Potvrdu mogu zatražiti od dana cijepljenja, a potvrda će im biti valjana 210 dana od dana primitka cjepiva.

- Osobe koje imaju negativan nalaz PCR testa (ne stariji od 72 sata) ili brzog antigenskog testa (ne stariji od 48 sati)

-  Osobe koje su preboljele bolest COVID-19 (11. dan od datuma prvog pozitivnog PCR testa, s valjanošću potvrde 180 dana od datuma prvog pozitivnog PCR testa)

EU digitalna COVID potvrda

Sva pitanja vezana možete saznati putem stranica:

https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/  

https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/hr/cesta-pitanja  

Osobe koje zadovoljavaju uvjete za izdavanje potvrde, EU digitalnu COVID potvrdu mogu zatražiti putem sustava e-Građani ili u poslovnicama HZZO-a.

CIJENE ULAZNICA

PRODAJNA MJESTA:

- Online na ulaznice.hajduk.hr 

- Odjel za članstvo na Poljudu - radnim tjednom od 08 do 20 sati, subota od 8 do 13 sati te na dan utakmice od 15 do 21 sat

- Hajduk Fan shop Joker svakodnevno od 9 do 21 sat

- Cro Fan Shop City Center one svakodnevno od 9 do 22 sata

- Cro Fan Shop Mall of Split svakodnevno od 9 do 22 sata

- Cro Fan Shop Trogirska 10 (pored Marmontove ulice) svakodnevno od 8 do 21 sat

- Prodajna mjesta Ticketshopa 

- Kućice oko stadiona na dan utakmice - dva sata prije početka (od 19 sati)

19/7/2021 - 10:01 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr