Mobile menu
Hajduk danas od 19.15 sati igra protiv Lokomotive na Poljudu!

Hajduk danas od 19.15 sati igra protiv Lokomotive na Poljudu!

 
23/9/2023 - 07:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 1:0 (Split, 23/9/2023)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 19.15 sati igraju protiv Lokomotive na Poljudu u okviru 9. kola SuperSport HNL.

- Utakmica protiv Lokomotive je dobar izazov za nas, mentalno i fizički moramo biti spremni za ekipu koja će sigurno doći na Poljud bez respekta. Oni su dobra i atraktivna ekipa za gledati, a mi moramo biti na oprezu. Veseli me ova utakmica, da svi zajedno pokažemo u nezgodnom trenutku kakva je zapravo atmosfera - ovako je trener Ivan Leko najavio utakmicu na jučer održanoj konferenciji za medije. 

Ovaj dvoboj Bijelima dolazi nakon dva uzastopna prvenstvena poraza, od Istre 1961 na Poljudu te od Gorice u Gostima. Unatoč navedenim rezultatskim posrtajima, Hajduk se i dalje nalazi na vrhu prvenstvene tablice s 15 osvojenih bodova u sedam odigranih utakmica. 

Lokomotiva se trenutno zauzima sedmo mjesto s osvojenih devet bodova iz sedam odigranih susreta. U zadnja dva prvenstvena ogleda Lokomotiva je upisala pobjede, najprije protiv Slaven Belupa u gostima, a zatim prošlog vikenda protiv Rudeša na domaćem terenu. 

Trener Leko danas ne može računati na ozlijeđene Pukštasa i Dialloa te Šarliju koji je protiv Gorice dobio treći žuti karton zbog čega mora pauzirati jednu utakmicu.

Hajduk i Lokomotiva zadnji put su odmjerili snage početkom svibnja, na kraju prošle sezone u Kranjčevićevoj. Tada su Bijeli pobijedili rezultatom 3:0.

Glavni sudac utakmice je Patrik Kolarić iz Čakovca, pomagat će mu Kruno Šarić iz Županje i Deni Grofelnik iz Valpova, a četvrti sudac je Mateo Erceg iz Benkovca. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca Luka Pajić iz Rijeke. 

Sve informacije o prodaji ulaznica za ovu utakmicu možete pronaći - OVDJE . 

23/9/2023 - 07:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr