Mobile menu
Prodaja ulaznica za susret Hajduk - Lokomotiva

Prodaja ulaznica za susret Hajduk - Lokomotiva

 
18/9/2023 - 10:00 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 1:0 (Split, 23/9/2023)"

U tijeku je prodaja ulaznica za susret 9. kola SuperSport HNL u kojem Hajduk na Poljudu u subotu 23. rujna s početkom u 19:15 sati na Poljudu dočekuje momčad Lokomotive. 

Do dana utakmice pravo kupnje, kao i do sada, imaju isključivo aktivni članovi Kluba. Učlaniti se možete online ili dolaskom u Odjel za članstvo te odmah ostvarujete pravo na kupnju ulaznice. Ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice u slučaju da se iste do tada ne prodaju. 


U prodaji su ulaznice samo za istočnu i zapadnu tribinu poljudskog stadiona. Kao što je već poznato, sjeverna tribina kao i ulaz U na jugu su rasprodani do kraja natjecateljske sezone 2023/24 i neće više biti u prodaji. U ovom trenutku Hajduk ima preko 19.000 pretplatnika i preko 97.000 članova. 

PRODAJNA MJESTA:

1) Online na hajduk.mojekarte.hr 

2) Odjel za članstvo na Poljudu (prodaja isključivo za članove):

- radni dan od 8 do 20 sati
- subota od 13 do 19:15 sati

3) Hajduk Fan shop Joker

4) Hajduk Fan shop Makarska

5) Hajduk Fan shop Zadar

6) Kućice oko stadiona na dan utakmice od 15 sati - u slučaju da ostane ulaznica

Napomena: Svi pretplatnici koji to još nisu napravili, moraju svoje pretplate preuzeti najmanje 24 sata prije dana utakmice. Na dan utakmice to neće biti moguće napraviti. Za eventualne poteškoće mogu poslati upit na mail: ulaznice@hajduk.hr.

Kako bi izbjegli stvaranje gužvi i čekanje u redovima preporučujemo Vam najlakši i najjednostavniji način za kupnju ulaznice putem platforme hajduk.mojekarte.hr. Isto tako, pozivamo navijače da ne čekaju zadnji trenutak za kupnju ulaznica na kućicama jer postoji mogućnost da neće svi na vrijeme stići na utakmicu. 

18/9/2023 - 10:00 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr