Mobile menu
Hajduk danas od 17.30 sati igra protiv Rijeke na Poljudu!

Hajduk danas od 17.30 sati igra protiv Rijeke na Poljudu!

 
5/2/2023 - 08:08 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rijeka 1:2 (Split, 5/2/2023)"

Hajduk danas od 17.30 sati igra protiv Rijeke na Poljudu utakmicu 20. kola SuperSport HNL. Treći je to dvoboj ova dva suparnika u aktualnoj sezoni, a u prva dva Bijeli su slavili s 2:0 na domaćem terenu te 1:0 na Rujevici. 

-  Rijeka je na dva gostovanja osvojila četiri boda. Imaju novog trenera, nekoliko novih igrača, novu energiju. Imamo respekt prema protivniku, ali isto tako vjerujemo u sebe, ono što radimo i igramo. Naš i njihov nogomet je različit, vidjet ćemo u nedjelju čiji je bolji - ovako je trener Ivan Leko najavio današnji dvoboj na konferenciji za medije održanoj prije dva dana. 

Hajduk u ovu utakmicu ulazi nakon teškog poraza kojeg su doživjeli prošlog vikenda na Aldo Drosini. Istra 1961 u nedjelju je svladala Hajduk rezultatom 3:0 te ga zadržala na 38 osvojenih bodova u 19 odigranih utakmica. U dvoboju s Rijekom momčad trenera Leke tražit će drugu pobjedu u nastavku sezone nakon što je prvu upisala na Poljudu protiv Šibenika. 

Rijeku je drugi dio sezone poveo novi trener Sergej Jakirović, a njegova momčad upisala je remi u Osijeku te pobjedu protiv Šibenika na Šubićevcu u prošlom kolu. Momčad s Rujevice trenutno zauzima osmu poziciju na tablici s osvojenih 19 bodova u 19 odigranih kola. 

U odnosu na prošlu utakmicu trener Leko će na raspolaganju imati Chidozieja Awaziema koji je utakmicu u Puli morao preskočiti zbog tri žuta kartona. 

Glavni sudac utakmice je Ante Čulina, pomagat će mu Vedran Đurak iz Sv. Ivana Zeline i Jerko Crnčić iz Vrboveca, a četvrti sudac je Toni Dadić iz Zagreba. VAR sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova, a asistent VAR suca Marjan Tomas iz Vladislavaca. 

Sve informacije o ulaznicama za ovu utakmicu možete pronaći - OVDJE

5/2/2023 - 08:08 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr