Mobile menu
Fomitschow nakon prvog treninga: Oduševio me momčadski duh

Fomitschow nakon prvog treninga: Oduševio me momčadski duh

 
24/6/2017 - 13:43 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2020. godinu! Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2017."
André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!
André Fomitschow odradio prvi trening s Bijelima!

Novo pojačanje Bijelih André Fomitschow na stadionu Hrvatski vitezovi u Dugopolju odradio je prvi trening sa suigračima. Dvadesetšestogodišnji lijevi bek jučer je stavio potpis na ugovor s Hajdukom i danas se priključio pripremama s momčadi:

- Odmah na prvom treningu osjetio sam prisutan momčadski duh, što me da budem iskren, oduševilo. Prvi mi je dan ovdje, ali mislim da mi neće trebati puno vremena da se uklopim, igrači su izrazito prijateljski raspoloženi - prvi su Andreovi utisci nakon prvog treninga.

Upoznao se s planom i programom rada trenera Joana Carrilla...

- Trener Carrillo i njegovi suradnici prezentirali su što očekuju od mene, a nakon prvog treninga svidjela mi se filozofija igre i ideja nogometa koju je usadio. 

Hajdukovci su danas u Dugopolju odradili prvi današnji trening, a poslijepodnevni je predviđen na glavnom travnjaku Poljuda. Radilo se intenzivno skoro dva sata, a uvježbavale su se taktičke varijante. Do polaska na Pohorje Bijelima su preostala još ukupno dva treninga. 

U višegodišnjoj ljetnoj bazi Hajduk će se pripremati 12 dana gdje će odigrati i nekoliko prijateljskih utakmica, a 8. srpnja planiran je povratak za Split. Prvi službeni susret u novoj sezoni hajdukovce očekuje 13. srpnja kada je na rasporedu prvi dvoboj 2. pretkola Europske lige.

24/6/2017 - 13:43 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
 • Produži članstvo!

  Klikni i

  Produži članstvo!

  Članova: 17.730

 • Autora Jurice Gizdića

  Knjiga ''Hajduk i svijet''

  Autora Jurice Gizdića

 • Kalendar 2020

  40,00 kuna

 • Upisi u tijeku!

  Otvorena škola HNK Hajduk

  Upisi u tijeku!

 • Turistički obilazak stadiona

  Stadion Poljud

  Turistički obilazak stadiona

 • sezona 2019/20

  Gostujući i treći dres

  sezona 2019/20

  539,00 kn

 • za sezonu 2019/20

  Online pretplate

  za sezonu 2019/20