Mobile menu
André Fomitschow potpisao za Hajduk!

André Fomitschow potpisao za Hajduk!

 
23/6/2017 - 17:08 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Andre Fomitschow potpisao za Hajduk!Andre Fomitschow potpisao za Hajduk!Andre Fomitschow potpisao za Hajduk!Andre Fomitschow potpisao za Hajduk!Andre Fomitschow potpisao za Hajduk!
Andre Fomitschow potpisao za Hajduk!

Njemački nogometaš André Fomitschow novo je pojačanje u redovima Bijelih. Dvadesetšestogodišnji lijevi bek danas je stavio potpis na ugovor s Hajdukom i već sutra će se priključiti treninzima momčadi Joana Carrilla.

Fomitschow je rođen 7. rujna 1990. godine u Dresdenu, a na Poljud je stigao iz redova NEC Nijmegena gdje je proteklu sezonu bio standardan član nizozemske momčadi upisavši 25 nastupa.

- Vrlo sam sretan što sam potpisao za Hajduk, a sada s golemim optimizmom gledam prema sezoni koja je ispred mene i moje momčadi. U potpunosti sam usredotočen na to da donesem dodatnu kvalitetu, da ispunim sva očekivanja Kluba i navijača. Hajduk je nadaleko u Europi poznat i po svojim navijačima, znam gdje sam stigao, sretan sam zbog svega toga i radujem se početku rada s trenerom i suigračima. Svatko od nas mora biti ponosan što nosi dres kluba s takvom energijom, tako bogatom poviješću - kazao je novi igrač Hajduka.

Nogometnu karijeru André je započeo u Wolfsburgu u kojem je prošao mlađe uzrasne selekcije, a 2012. godine prešao je u Fortunu Düsseldorf. U Njemačkoj je još igrao za Energie Cottbus i Kaiserslautern odakle je lani prešao u NEC. 

Dobrodošao, André!

23/6/2017 - 17:08 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr