Mobile menu
Emir Sahiti: Bio je ovo najbolji i najvažniji pogodak u mojoj karijeri

Emir Sahiti: Bio je ovo najbolji i najvažniji pogodak u mojoj karijeri

 
23/9/2018 - 17:01 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Velemajstorski potez Emira Sahitija iz 87. minute utakmice obilježio je derbi kola Druge HNL u kojem je Hajduk II porazio Dinamo II na Poljudu. Sahiti je, kao i ostatak Hajdukove momčadi,  odigrao vrlo dobru utakmicu koju je okrunio fantastičnim pogotkom.

Bio je to uistinu izvanserijski potez, veznjak Bijelih je na nekih 10 metara majstorski ukrao loptu svom čuvaru, lagano ga je prebacio, primio loptu na prsa, a zatim je s nekih petnaestak metara iz poluvoleja zakucao loptu u mrežu pored nemoćnog vratara Horkaša. 

- Sretan sam zbog naše pobjede i odlične igre koju smo pokazali, a posebno me raduje taj pogodak kojeg ću vjerojatno dugo pamtiti. Mislim da je ovo najbolji i najvažniji gol koji sam postigao u karijeri. Moram pohvaliti cijelu momčad, cijelu utakmicu smo bili disciplinirani, težili smo igri, dominirali smo i stvarali šanse pred njihovim vratima. Zasluženo smo osvojili ova tri boda i vjerujem se da ćemo tako nastaviti i u sljedećim utakmicama - kazao je Sahiti nakon utakmice. 

Publika ga je ispratila pljeskom što mu posebno znači. 

- Hvala navijačima na podršci, znam da oni cijene ovakve poteze, nadam se da će ih biti još - zaključio je veznjak Bijelih. 

23/9/2018 - 17:01 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr