Mobile menu
Džoni trenira sa Cityjem, misli na Hajduk...

Džoni trenira sa Cityjem, misli na Hajduk...

 
13/8/2011 - 12:33 sati
Ostale vijesti
Džoni u CityjuDžoni u CityjuDžoni u CityjuDžoni u CityjuDžoni u CityjuDžoni u CityjuDžoni u CityjuDžoni u Cityju
Džoni u Cityju

Mladi hajdukovac Ivan Jakov Džoni odradio je prve treninge u kampu Manchester Cityja, a uvodni dojmovi su mu više nego izvrsni...
- Primljen sam doista iznimno lijepo, upoznao se odmah s igračima, trenirao s veličinama poput Adebayora, Bellamyja, Santa Cruza, prvi mi se došao javiti Džeko. Pohvalio me i trener Andy Welsh s kojim radim... - ispričao nam je 17-godišnji Džoni koji je na desetodnevnom boravku u Manchesteru.

- Ovo je veliko priznanje i meni i Hajdukovoj Školi, pa i ovom prigodom želim uputiti jasnu poruku kako sam i unatoč treninzima s Manchester Cityjem koncentriran isključivo na svoj Hajduk, s nestrpljenjem iščekujući priliku kad ću u bijelom dresu istrčati pred svoju, poljudsku publiku.

S Ivanom je u Engleskoj i naš trener Hari Vukas, smješteni su hajdukovci u 15 kilometara udaljeni hotel Marriott Worsley Park...
- Kamp je izvrstan, tereni fenomenalni. Ovo je golemo iskustvo koje ću zauvijek pamtiti! Ipak, najvažnije od svega mi je da moj Hajduk večeras pobijedi Istru... - poručio je Ivan.

13/8/2011 - 12:33 sati
Ostale vijesti