Mobile menu
Danas igra Hajduk: Bijeli protiv Istre 1961 od 17 sati na Poljudu

Danas igra Hajduk: Bijeli protiv Istre 1961 od 17 sati na Poljudu

 
10/3/2018 - 09:08 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Istra 1961 3:2 (Split, 10/3/2018)"

Pred nogometašima Hajduka danas je novi domaći prvenstveni ogled. Bijeli od 17 sati na poljudskom stadionu u sklopu 25. kola HT Prve lige dočekuju Istru 1961, momčad protiv koje je trener Željko Kopić imao trenersku premijeru na klupi Hajduka. I to vrlo uspješnu, hajdukovci su u Puli slavili rezultatom 3:1. U posljednjih devet međusobnih dvoboja omjer je znatno na strani Bijelih koji imaju osam upisanih pobjeda uz jedan neriješen ishod te gol-razliku 23:1.

Hajdukov strateg na jučerašnjoj je konferenciji za medije najavio visoki ritam od samog početka susreta. Očekuje trener Bijelih napredak u igri u odnosu na prethodna dva ogleda. Hajdukovci su se nakon poraza od Belupa, slavljem protiv Rudeša vratili na pobjednički kolosijek, a vjerujemo da će se pozitivan niz nastaviti i danas osvajanjem nova tri boda. Bila bi to lijepa najava pred dvoboj polufinala Kupa u kojem Kopićevi igrači za tri dana gostuju kod Lokomotive. 

Pravdu u poljudskom ogledu dijelit će Dalibor Mlakar iz Zagreba, a asistirat će mu Krunoslav Ambrinac (Zagreb) te Dejan Berger (Osijek). Četvrti sudac je Dario Bel iz Osijeka, delegat susreta Mladen Žugec dolazi iz Svete Nedjelje, a suđenje će kontrolirati Miroslav Vitković iz Vinkovaca.

Sve o kupnji ulaznica i prodajnim mjestima možete saznati OVDJE

Vidimo se od 17 sati. Svi na Poljud! Uživajte u utakmici Bijelih svih 90 minuta susreta

10/3/2018 - 09:08 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr