Mobile menu
Izbjegnite gužvu, uživajte u utakmici Hajduka svih 90 minuta

Izbjegnite gužvu, uživajte u utakmici Hajduka svih 90 minuta

 
8/3/2018 - 15:50 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Istra 1961 3:2 (Split, 10/3/2018)"

HNK Hajduk se kao organizator utakmica na stadionu Poljud suočava s učestalim gužvama na ulazima neovisno da li je riječ o utakmici s većim brojem gledatelja ili prosječnoj posjećenosti.

Najveći broj takvih gužvi/opterećenja događa se na ulasku na ulaze sjeverne i istočne tribine. Kako bi svim našim gledateljima omogućili uživanje u nogometu cijelu utakmicu HNK Hajduk ovim putem moli sve gledatelje koji dolaze na utakmice da vode računa o mogućnostima sustava ulaska na stadion.

Stoga molimo gledatelje da na utakmice dolaze ranije kako bi se izbjegle gužve koje se stvaraju na ulazima, sve u cilju ostvarenja naše želje da svaki gledatelj uđe na vrijeme i uživa u doživljaju utakmice Hajduka svih 90 minuta.

- Sustav kontrole pristupa sastoji se od mehaničkih barijera kroz koje je moguće proći samo uz važeću ulaznicu na kojoj je naznačen jedinstveni bar-kod.

- Sustav kontrole ulaska na stadion (barijere/tripodi) prilikom registracije bar koda i reakcije sustava imaju ograničenja propusnosti/ulazaka posjetitelja po principu propusnosti 500 gledatelja po satu.

Vrijeme ulaska na stadion dodatno se uvećava zbog pregleda/pretresa gledatelja sukladno propisima sigurnosti javnog okupljanja.

- Kako bi se izbjegle gužve unatoč ograničenjima sustava, dodatna mogućnost izbjegavanja gužvi je ulazak po sektorskom principu ulaznice. Npr. imate ulaznicu za tribinu ISTOK, ulaz P, a na ulazu P se stvaraju goleme gužve (riječ je o središnjem ulazu istočne tribine). Ukoliko procijenite da je manja gužva na susjednom ulazu npr. S, neovisno što imate ulaznicu za ulaz P, s istom možete ući preko sustava kontrole ulaska na susjedni Ulaz S. Dakle sektorski princip ulaska na stadion omogućuje očitavanje bar kodova sustava (za sve ulaze ISTOKA) te je moguće izbjeći gužvu korištenjem dugih ulaza sektora.

- Omogućen je ulazak na sve ulaze koji pripadaju sektoru ulaznice (ZAPAD, ISTOK, SJEVER, JUG) uz obvezu sjedenja na numeriranoj sjedalici naznačenoj na ulaznici (red, sjedalo).

- Molimo gledatelje da dođu na stadion koliko god je ranije moguće. Ulazak na stadion za svaku utakmicu je omogućen minimalno dva sata ranije.

- Ukoliko većina posjetitelja na stadion ulazi u posljednjih 15/20 minuta očigledno je da svi posjetitelji jednog sektora ne mogu ući na vrijeme na stadion.

Zahvaljujemo vam na razumijevanju i podršci prilikom ranijeg ulaska na stadion.

8/3/2018 - 15:50 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr