Mobile menu
Primorac 1929 Hajdukova primavera

Primorac 1929 Hajdukova primavera

 
6/6/2011 - 11:24 sati
Klub

U cilju obostranog zadovoljstva, poslovnog i rezultatskog uspjeha, Hajduk i stobrečki Primorac 1929 potpisali su ugovor o suradnji. Ugovorom se reguliraju međusobni odnosi, s temeljnim zadatkom stvaranja momčadi koju će činiti igrači vezani ugovorom za Hajduk, a nisu na popisu aktualnog trenera prve momčadi, te talentirani juniori. Ugovor je potpisan do 2017. godine.

Svjedoci smo kako se dosadašnjim slanjem igrača na posudbe u različite klubove, zbog njihove raštrkanosti diljem Hrvatske i BiH, nije mogao ostvariti željeni učinak, pa će suradnja s Primorcem sigurno biti jedan značajan korak naprijed, s obzirom na to da nogometaši koji nisu trenutačno u prvom planu, te talentirani juniori, praktički i neće biti odvojeni od svoje baze na Poljudu. Bit će im to i izvrsna priprema da kroz seniorski nogomet, te nadzor Hajdukova trenera i usklađeni program Hajdukove struke, osiguraju napredak i konkurentnost prema prvoj momčadi.

Vrijedno je napomenuti i kako će omladinska škola Primorca 1929 raditi po programu Hajdukove Škole, u idućim danima će se imenovati i trener, a u Stobreč će se premjestiti i aktualna umjetna trava s poljudskog pomoćnog igrališta.

O suradnji Hajduka i Primorca govorili su danas novinarima u poljudskom press salonu predsjednik Uprave Hajduka Hrvoje Maleš, član Uprave Milo Nižetić, predsjednik Primorca 1929 Zdravko Voloder, direktor Dino Knezović i predsjednica Vijeća MO Stobreč Sandra Parlov.

CIJELU REPORTAŽU POGLEDAJTE U EMISIJI HajdukTV (utorak, 07/06/11)

6/6/2011 - 11:24 sati
Klub