Mobile menu
Carlsberg novi sponzor Hajduka

Carlsberg novi sponzor Hajduka

 
13/7/2011 - 16:22 sati
Klub
Hajduk i PanHajduk i PanHajduk i PanHajduk i PanHajduk i PanHajduk i PanHajduk i PanHajduk i PanHajduk i PanHajduk i Pan
Hajduk i Pan

Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš i predsjednik Uprave Carlsberga Croatia Thomas Kure Jakobsen  najavili su danas u Bijelom salonu na Poljudu sponzorsku suradnju i namjeru izgradnje kvalitetnog partnerstva kojim će obogatiti navijačko iskustvo na utakmicama Hajduka.

Veza između Carlsberga i vrha svjetske nogometne scene traje već pune 23 godine. Naime, danska pivarska tvrtka glavni je pokrovitelj Europskog nogometnog prvenstva još od 1988. godine, a pripreme su u tijeku i za Euro 2012. čime potvrđuju dugogodišnju predanost ovom sportu. Ujedno, Carlsberg sponzorira i englesku nogometnu reprezentaciju te Liverpool, a to je sponzorstvo najdulje u nogometnoj ligi engleskog Premiershipa.

Realizacijom sponzorskog partnerstva Hajduka i Pan piva koje je danas najavljeno, Hrvatska će postati dijelom Carlsbergove globalne strategije ulaganja u vrhunski nogomet, a o toj je suradnji predsjednik Uprave Carlsberga Croatia Thomas Kure Jakobsen rekao sljedeće:
- Carlsbergova dugoročna strategija ulaganja u kvalitetan nogomet poklopila se s konkretnim prijedlogom suradnje s kojim nam je Hajduk pristupio, a značaj ovog kluba kao jednog od hrvatskih nacionalnih simbola, bio je presudan za odluku o početku suradnje. Najavom suradnje u biti najavljujemo zajedničke aktivnosti kojima ćemo dodatno poboljšati atmosferu na tribinama i iskustvo navijača na utakmicama što će, vjerujem, prepoznati svi koji cijene i istinski vole ovaj sport.

- Drago nam je što je Carlsberg prvi prepoznao viziju i smjer Hajduka koji smo definirali u okviru novog programa i što je u našem pristupu vidio ozbiljne namjere i potencijal za kvalitetnu suradnju koju ćemo zasigurno opravdati. S Panom želimo graditi partnerstvo u kojem će sudjelovati i uživati svi naši navijači, istaknuo je predsjednik Bijelih Maleš.

Carlsberg je sa svojim brendom Pan već niz godina prisutan na različitim događanjima, a zadnje dvije godine uspješno surađuje i s KHL Medveščak. Pivovara ističe da će sličan model suradnje primijeniti i s Hajdukom te svojim potrošačima i navijačima na Poljudu i tijekom utakmica Hajduka diljem Hrvatske, osigurati dobru zabavu i osvježenje. U pripremi su i aktivnosti kojima će Pan osvježiti posebnu atmosferu koja će vladati na tribinama Poljuda za vrijeme prijateljskog ogleda Hajduka i Barcelone.

13/7/2011 - 16:22 sati
Klub