Mobile menu
Brojni sportaši i klubovi sudjelovali u 12. humanitarnoj akciji "Tone hrane za splitske beskućnike"

Brojni sportaši i klubovi sudjelovali u 12. humanitarnoj akciji "Tone hrane za splitske beskućnike"

 
13/12/2023 - 12:19 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
12. akcija "Tone hrane za splitske beskućnike"12. akcija "Tone hrane za splitske beskućnike"12. akcija "Tone hrane za splitske beskućnike"12. akcija "Tone hrane za splitske beskućnike"12. akcija "Tone hrane za splitske beskućnike"12. akcija "Tone hrane za splitske beskućnike"12. akcija "Tone hrane za splitske beskućnike"12. akcija "Tone hrane za splitske beskućnike"12. akcija "Tone hrane za splitske beskućnike"12. akcija "Tone hrane za splitske beskućnike"12. akcija "Tone hrane za splitske beskućnike"12. akcija "Tone hrane za splitske beskućnike"12. akcija "Tone hrane za splitske beskućnike"12. akcija "Tone hrane za splitske beskućnike"12. akcija "Tone hrane za splitske beskućnike"
12. akcija "Tone hrane za splitske beskućnike"

Grupa splitskih sportskih novinara "4N" ove je godine organizirala 12. po redu tradicionalnu humanitarnu akciju "Tone hrane za splitske beskućnike". Akciju su i ove godine podržali HNK Hajduk kao klub, ali i samostalno naši brojni sadašnji i bivši igrači. 

Akciji su se već tradicionalno odazvali klubovi TK Marjan, Klub splitskih Olimpijaca, KK Split, VK Jadran, JK Mornar, NK Adriatic, RK Nada, ŽARK Split, MNK Hajduk, MNK Split, MNK Hajduk, HPD Mosor, NK Bili As, te brojni sportaši iz hrvatske ako i obični ljudi, obitelji, koji su sudjelovali vrijednim donacijama.

Donacija je uručena u srijedu 13. prosinca na Stadionu Poljud, a prve procjene su da je rekordna, kao i prethodnih 11. Precizan iznos donacije znat će se kad se pobroje svi donirani artikli, no organizatori računaju da je riječ o oko 35.000 eura u prehrambenim artiklima i higijenskim potrepštinama, sve za Udrugu MoSt koja brine o splitskim beskućnicima i Socijalnoj samoposluzi.

Jedan od onih koji od samog početka sudjeluju u ovoj hvale vrijednoj akciji je naš kapetan Lovre Kalinić.

- Već 12. godinu zaredom sudjelujem u akciji, ali ne samo ja, već moji bivši i sadašnji suigrači. Čast nam je i zadovoljstvo. Svi ljudi koji imaju dobre namjere i više sredstava mogu pomoći. To je hvale vrijedna akcija. Dogodine nas podržite još više i još jače da podižemo level. Split je uvijek poseban po svemu, tako i po ovim stvarima. Svi smo jedna država i ovakvim akcijama možemo dati svoj obol - kazao je Lovre ovom prilikom. 

13/12/2023 - 12:19 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr