Mobile menu
Bogat program spektakla Hajduk - Barca

Bogat program spektakla Hajduk - Barca

 
11/7/2011 - 16:32 sati
Klub
Program Hajduk - Barca i robna markaProgram Hajduk - Barca i robna markaProgram Hajduk - Barca i robna markaProgram Hajduk - Barca i robna markaProgram Hajduk - Barca i robna markaProgram Hajduk - Barca i robna markaProgram Hajduk - Barca i robna markaProgram Hajduk - Barca i robna markaProgram Hajduk - Barca i robna markaProgram Hajduk - Barca i robna markaProgram Hajduk - Barca i robna markaProgram Hajduk - Barca i robna markaProgram Hajduk - Barca i robna markaProgram Hajduk - Barca i robna marka
Program Hajduk - Barca i robna marka

Na Poljudu je danas predstavljen program rođendanskog spektakla, prijateljske utakmice Hajduka i europskog prvaka Barcelone. Program pod nazivom ‘Hajdukova tri dana’, fešta nogometa, pjesme i dobre zabave, od 21. do 23. srpnja proći će u znaku susreta splitskog i katalonskog kluba, vrhunca proslave stotog rođendana ‘bijelih’.
- Pripremili smo opsežan program. Želimo našim gledateljima pružiti potpuno iskustvo - rekao je član Uprave Hajduka Pavle Cicarelli.

Trodnevna sportsko-kulturna poslastica započet će 21. srpnja koji će cijeli proteći u znaku Hajduka, dan poslije bit će posvećen Barceloni, dok je 23. srpnja biti u znaku utakmice dvaju klubova. U bogatom programu ističe se svakako dvodnevni igrokaz ‘Sto godina u dva dana’ koji će se 21. i 22. srpnja održavati na Rivi. S početkom u 21 sat u dva dijela uprizorit će se prikaz povijesti Hajduka pod vodstvom kazališnog redatelja Roberta Raponje i autorice teksta mlade splitske spisateljice Marije Anić.

U igrokazu će četrdesetak glumaca povijest najvećeg hrvatskog kluba ispričati u rimi kroz neke najvažnije događaje iz prvih sto godina Hajduka, od osnutka kluba, vremena drugog svjetskog rata, osnutak Torcide... Inicijator i organizator manifestacije volonterska je splitska udruga Total Relax iz Splita, koja napetost drži izazivačem svih životnih problema.
- Tko je napet, može naglo odapet - ponovila je moto svoje udruge predsjednica Diana Knez.

Na Rivi će svake večeri biti i bogati glazbeno-zabavni program (klape, koncerti, DJ glazba), Hajdukovi štandovi, a ujedno i prodaja nove klupske kolekcije suvenira ‘Moj Hajduk’. Riječ je o robnoj marki koju je Hajduk napravio u suradnji sa partnerom Cro Fan Shopom i koja će se već od danas naći u prodaji. Pritom su u Hajduku iskazali zahvalnost svom dobavljaču sportske opreme Umbro-u koji je pristao na tu mogućnost.

Najveća će fešta do dugo u noć uslijediti na sam dan utakmice. I prije susreta na stadionu će pjevati Vinko Coce, Alen Nižetić... a slavni violinist Julian Rachlin će izvesti po pjesmu u čast Hajduka i Barcelone (himnu Katalonaca).

- Dolazi nam najveći klub na svijetu, htjeli smo sve dignuti na svečarsku razinu - rekao je Hajdukov tehnički tajnik Danijel Durdov.
- Htjeli smo navijačima pružiti nešto više od same utakmice - dodao je voditelj Hajdukovog marketinga Marin Grubišić.

Hajduk je organizirao i posebnu nagradnu igru. Svaki kupac ulaznice moći će njen kod poslati sms-om na poseban broj, a sav prihod od poruka bit će doniran udruzi Most. Dva najsretnija sudionika nagradne igre čiji kodovi na poluvremenu susreta budu izvučeni kući će se moći odvesti na skuterima. Međutim nisu u pitanju bilo kakva vozila na dva kotača, radi se o skuterima marke LML Star 150 4T, dva unikatna vozila posebno dizajnirana u čast utakmici Hajduka i Barcelone, obojena u crveno-plavu boju obaju klubova, bijelih ‘siceva’, a grbovima Hajduka i Barce...

Cicarelli je ujedno potvrdio i kako je osiguran televizijski prijenos susreta Hajduka i Barcelone na HTV-u. Još je oko deset tisuća ulaznica za susret ostalo u prodaji, već sada je Hajdukovih pretplatnika više od 4300. U Hajduku su uvjereni kako će Poljud biti rasprodan.
- Vjerujemo kako će otići sve do zadnje karte. Ovo je projekt ljubavi prema Hajduku, utakmica izvan svih gabarita. Hajduk je u teškoj situaciji odlučio uložiti novac u ovaj projekt kako bi na svoj stadion doveo najbolju momčad svijeta - pojasnio je Cicarelli.


--------

Pod nazivom ‘Moj Hajduk’ u prodaji će se od danas naći razni klupski artikli, od majica, šalova, suvenira za regale, držača čaša, magneta za hladnjake, kolekcija majica za pripadnice nježnijeg spola pa sve do dječjih ‘babarina’ i muških bokserica sa znakom Hajduka.
- Navijači sada mogu kupovati artikle od kojih će prihod ići direktno u klupsku blagajnu. Plasiranjem proizvoda iz ovog programa stvorili smo preduvjete da navijač u klubu potroši svoj novac. Svi proizvodi zaštićeni su žigom - naglasio je Cicarelli.

--------

Četvrtak 21. srpnja (19.00 - 01.00 sati)
Riva: - Hajdukov štand
- Glazba uživo (klapa i koncerti)
- Igrokaz ‘Dani Hajduka’
- Prodaja kolekcije ‘Moj Hajduk’

Petak 22. srpnja (19.00 - 01.00 sati)
Riva: - Hajdukov štand
- Glazba uživo (klapa, koncerti i DJ)
- Igrokaz ‘Dani Hajduka’
- Prodaja kolekcije ‘Moj Hajduk’

Subota 23. srpnja (17.30 - 03.00)
STADION
Kulturno zabavni program prije utakmice
- Vinko Coce, Alen Nižetić, KUD Brodosplit, KUD Filip Dević, KUD Jedinstvo, Spalatine, puhački orkestar Biranj
- violinist Julian Rachlin izvest će prigodne pjesme u čast Hajduku i Barceloni

RIVA
- Video projekcija
- Live glazba (klapa, koncerti i DJ)
- Izbor Miss i Mistera navijača
- Izvlačenje dobitnika nagradne igre
- Interaktivni zabavni sadržaj
- Prodaja kolekcije ‘Moj Hajduk’




preneseno sa slobodnadalmacija.hr


 

11/7/2011 - 16:32 sati
Klub