Mobile menu
Bijeli stigli u Englesku

Bijeli stigli u Englesku

 
27/7/2011 - 14:37 sati
Prva momčad

Hajdukovci su danas oko 10:30 sati po hrvatskom vremenu (9:30 po lokalnom) sletjeli u Manchester, odakle su nastavili prema Stoke-on-Trentu gdje će u četvrtak od 20:45 sati (po hr. vremenu) odigrati prvu utakmicu trećeg pretkola Europske lige protiv Stoke Cityja.

Trener Krasimir Balakov poveo je 19 igrača: Subasić, L. Kalinić, James, Oremuš, Maloča, Vejić, Inoha, Kukoč, K. Ljubičić, Lima, Andrić, Brkljača, Pešić, Tomasov, Vuković, Anas, Sarić, Ahmad i Vukušić.

- Stoke City je snažna momčad koja ce držati vrlo visok intenzitet igre, pokušati nametnuti žestok tempo. Vrlo važno će biti održavati koncentraciju u svakom trenutku, igrati prije svega glavom, jer nas očekuje veliki pritisak. Bit će to tek prvo poluvrijeme našeg dvoboja ali sigurno je da smo u Englesku krenuli po što povoljniji rezultat uoči uzvrata na Poljudu - kaze trener Bijelih Balakov.

Iza hajdukovaca su su tri vrlo zahtjevne utakmice, svaka na svoj način neugodna. Bursaspor (1:0), Šibenik (2:1), Barcelona (0:0) - dvije pobjede i pozitivan remi s europskim prvacima..
- Osnovni nam je zadatak nastaviti u tom ritmu, razmišljati o svojoj igri, vlastitim obvezama i zadacima. Dobro smo Stoke upoznali, analizirali njihove prednosti i nedostatke, te potpuno spremni krećemo u dvoboj. Naravno da je svaki zgoditak u gostima u ovom trenutku vrlo vrijedan, ali prije svega razmisljamo o tome da odigramo što kvalitetnije, a rezultat tada neće izostati.

 

27/7/2011 - 14:37 sati
Prva momčad