Mobile menu
Balakov: Nema tajni između Splita i nas...

Balakov: Nema tajni između Splita i nas...

 
27/8/2011 - 13:30 sati
Prva momčad

Pred nama je uvijek isti cilj, a to je osvajanje tri boda. Potvrdili smo samopouzdanje u zadnjoj utakmici, svi su vidjeli da možemo igrati ofenzivan i kreativan nogomet i tako moramo nastaviti dalje. Mislim da su igrači uspjeli napraviti jedan veliki korak uz pomoć nas trenera. Utakmicu protiv Splita shvaćamo kao i svaku drugu, moramo igrati kvalitetno i na taj način doći do pobjede - najavio je trener Hajduka Krasimir Balakov nedjeljni gradski derbi u Parku mladeži.

Njegov kolega iz Splita, Tonči Bašić, najavljuje pobjedu, kaže da će zaustaviti braću Sharbini. Balakov se ne želi toliko osvrtati na njegove izjave, smatra da je Hajduk favorit u ovoj utakmici ali isto tako ističe kako tu ulogu prije svega treba potvrditi na terenu.

- Dovoljno poznajem momčad Splita, kao i druge momčadi protiv kojih smo igrali. Imamo dovoljno informacija o njima, nema tu nečega što se može skriti. Split ima mnogo iskusnih igrača, oni su jedan dobar spoj iskustva i mladosti. Kada imaju svoj dan i dovoljno samopouzdanja mogu pobijediti bilo koju ekipu.

U gradskom derbiju nedostajat će mu Vejić, Vukušić i Milićević koji su ozlijeđeni, dok je ostatak momčadi spreman. Čak se i Marin Tomasov uspio oporaviti nakon ozljede koju je zadobio protiv Zagreba i trebao bi konkurirati za prvi sastav. Na početku sezone s Poljuda je otišao mladi napadač Duje Čop koji je na Parku mladeži počeo pružati odlične partije i zabijati golove. Mnogi ga sada označavaju kao glavnu prijetnju golu Bijelih u gradskom derbiju. Ipak, Balakov kaže da je sretan što je Čop otišao iz momčadi.

- Radujem se što je Čop otišao, ne zato što je on nekvalitetan igrač nego zato što kod mene ne bi imao mjesta. Bolje da je otišao iz Hajduka i hvala Bogu da igra iako ne bi bilo dobro da nama da gol - zaključio je trener Bijelih.









presenesno s dalmacijanews.com
 

27/8/2011 - 13:30 sati
Prva momčad