Mobile menu
Atmosfera je odlična, publika zadovoljna...

Atmosfera je odlična, publika zadovoljna...

 
22/8/2011 - 11:28 sati
Ostale vijesti

Potvrdila se naša dobra igra iz Pule, dokazali smo da možemo igrati ofenzivno i zabijati pogotke. Međutim ono najbolje što sam vidio jest da smo djelovali cijelo vrijeme kao kolektiv - istaknuo je nakon velike pobjede trener Hajduka Krasimir Balakov.

- Na prošloj utakmici zabijao je Anas, sada Ahmad i Kukoč. Anas je odigrao vrlo dobru utakmicu, ali nije imao sreće da zabije gol. Imao je tri odlične situacije, ali rekao sam mu da je to nevažno. Ako ovako nastavi bit ćemo prezadovoljni. Za mene uostalom nije bitno tko je zabio već da igramo kao momčad - nastavio je bugarski stručnjak.

Poslije ovakve predstave dočekalo je Balakova i pitanje može li Hajduk i bolje od ovog.
- Imali smo rupu poslije Stokea, ali smo se vratili. Prvi put sam sada potpuno razumio što je Split. Svi moramo imati malo više strpljenja. Vidjelo se ovaj put kako Split može u minuti ući u drugu emociju, i s 4:0 su na trenutke bili neki navijači nezadovoljni. Treba nam više strpljenja, ne može se sve preko večeri. Bitno je da imao glavu za sve utakmice, bilo da igramo protiv Šibenika ili protiv Dinama - naglasio je Balakov.

Sada 'bijelima' slijede dva najveća ispita, prvo Split pa potom i 10. rujna Dinamo.
- Atmosfera je odlična i navijači su vrlo zadovoljni, no te dvije utakmice nisu kao ove dosad, protiv momčadi bez velikih ciljeva. To su dva derbija. Bit će zanimljivo vidjeti kako ćemo reagirati. Očekivanja? Nas u svakoj utakmici zanimaju samo tri boda...






preneseno sa slobodnadalmacija.hr
 

22/8/2011 - 11:28 sati
Ostale vijesti