Mobile menu
Akcija darivanja krvi na Poljudu

Akcija darivanja krvi na Poljudu

 
13/6/2017 - 09:52 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Akcija darivanja krvi na PoljuduAkcija darivanja krvi na PoljuduAkcija darivanja krvi na PoljuduAkcija darivanja krvi na PoljuduAkcija darivanja krvi na PoljuduAkcija darivanja krvi na PoljuduAkcija darivanja krvi na PoljuduAkcija darivanja krvi na Poljudu
Akcija darivanja krvi na Poljudu

U novinarskom salonu na Poljudu održana je šesta po redu akcija darivanja krvi, koju po tradiciji svake godine na početku ljetne sezone organizira grupa splitskih sportskih novinara '4N', u suradnji s HNK Hajduk i Crvenim križem. 

Akciju podržavaju čelnici i igrači Hajduka, brojni sportaši, sportske legende i djelatnici te splitski Olimpijci. Tako je među prvima u današnjoj akciji krv darivao bivši vaterpolist Deni Lušić.

Akciju su došla podržati trojica prvotimaca Dante Stipica, Ante Erceg i Josip Juranović, kao i predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos.

- Drago mi je što sudjelujemo u ovako lijepoj i plemenitoj akciji. Prošle godine bio sam među darivateljima, ove to nažalost nije moguće jer mi je zbog upale sinusa prepisana terapija antibioticima - rekao je predsjednik Kos i obećao kako će po završetku terapije otići do KBC Split i darivati krv.

Ove godime donirane su rekordne 52 doze krvi, a ukupan broj donacija u proteklih šest akcija popeo se već debelo preko 150 doza. Dodajmo kako je najsretniji od darivatelja bio Josip Vujnović koji je na poklon dobio crveno-plavi dres Hajduka.


13/6/2017 - 09:52 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr