Mobile menu
Ajmo Bijeli: Hajduk danas od 17.05 sati igra protiv Hrvatskog dragovoljca na Poljudu!

Ajmo Bijeli: Hajduk danas od 17.05 sati igra protiv Hrvatskog dragovoljca na Poljudu!

 
6/11/2021 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 17.05 sati igraju protiv Hrvatskog dragovoljca na Poljudu u okviru 15. kola HT Prve lige. Bit će to ujedno i premijerni nastup momčadi pod vodstvom novog trenera Valdasa Dambrauskasa i njegovog stručnog stožera. 

- U tri dana ne može se puno promijeniti, ali uspjeli smo nešto raditi na detaljima i vjerujem da će se to moći vidjeti sutra. Nije lako meni, ali nije ni igračima od kojih se sada traži nešto drugačije nego kod prethodnog trenera. Moj cilj je da igramo s puno energije, atraktivno, stilom koji će ljude oduševljavati  Znam da nije lako vratiti energiju i strast kada izgubiš tri-četiri utakmice, ali vjerujem da ću uspjeti u tome - govorio je trener Dambrauskas na konferenciji za medije održanoj uoči ove utakmice.

Uoči ovog dvoboja Hajduk se nalazi na četvrtom mjestu prvenstvene tablice s osvojenim 21 bodom u 13 odigranih utakmica. U posljednjem susretu Bijeli su poraženi na gostovanju kod Slaven Belupa rezultatom 3:2. U odnosu na tu utakmicu u kadar se sigurno vraća Stefan Simić koji je gostovanje u Koprivnici morao preskočiti zbog tri žuta kartona. 

Hrvatski dragovoljac trenutno zauzima posljednje mjesto prvenstvene tablice s osvojenih sedam bodova u 14 odigranih susreta. U posljednjoj utakmici na domaćem terenu su odigrali 1:1 sa Šibenikom. 

U prvom međusobnom dvoboju ove sezone Hajduk je svladao Hrvatski dragovoljac u gostima rezultatom 1:0, a pogodak je postigao Stefan Simić. 

Glavna sutkinja utakmice je Ivana Martinčić iz Koprivnice, pomagat će joj Sanja Rođak Karšić iz Podravskih Sesveta i Nikola Kečkiš iz Virovitice, a četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca je Robi Kezele iz Rijeke. 

Sve informacije o ulaznicama za ovu utakmicu možete pronaći - OVDJE  . 

Sve informacije o antigenskim testiranjima možete pronaći - OVDJE . 

6/11/2021 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr