Mobile menu
Testiranja vezana uz utakmicu Hajduk - Hrvatski dragovoljac

Testiranja vezana uz utakmicu Hajduk - Hrvatski dragovoljac

 
4/11/2021 - 14:51 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - H. dragovoljac 2:0 (Split, 6/11/2021)"

Uoči utakmice 15. kola HT Prve lige Hajduk - Hrvatski dragovoljac koja se u subotu 6. studenog igra s početkom u 17.05 sati organizirani su punktovi za antigenska testiranja za navijače na sljedećim lokacijama:

Iznad pomoćnih terena na Poljudu gdje će biti prisutno više punktova:

1) petak 5. studenog od 15 - 20 sati
2) subota 6. studenog od 9 do 17 sati. 

Napomena: Cijena testiranja iznad pomoćnih terena iznosi 50 kuna za sve. Plaćanje je moguće gotovinski i kartično. Navijači koji su se testirali u srijedu za utakmicu juniora Hajduk - Minsk na punktovima iznad pomoćnih terena imaju dodatan popust na testiranje za ovu utakmicu. Uz predočenje testa za utakmicu juniora, cijena testa za utakmicu Hajduk - Hrvatski dragovoljac bit će 30 kuna. 

Turska kula:
- subota 6. studenog od 15 do 17 sati

U dvorištu Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije te na punktu za testiranje Zračne luke Split:
- petak 5. studenog od 7 do 16 sati
- subota 6. studenog od 7 do 13 sati

Napomena: Cijena testiranja na lokacijama Turska kula, dvorište NZJZSDŽ te Zračna luka bit će 80 kn za sve koji nisu cijepljeni. Svi oni koji se dolaze testirati u dvorište NZJZSDŽ ili u Zračnu luku da sa sobom ponesu ulaznicu ili pretplatu za utakmicu na uvid. Za testiranje na Turskoj kuli ulaznica nije potrebna na uvid.

Svi koji su cijepljeni prvom dozom ili cjepivom koje se daje u jednoj dozi, a kojima od cijepljenja nije prošlo dovoljno dana da bi dobili EU digitalnu COVID potvrdu mogu se testirati po cijeni od 50 kuna. 

Prema Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama na utakmicu mogu svi oni koji posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu, što uključuje:

Osobe koje su cijepljene s obje doze cjepiva protiv bolesti COVID-19 (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) te osobe koje su cijepljenje s dvije doze različitih cjepiva koja se primaju u dvije doze (npr. osoba je primila prvu dozu cjepiva AstraZeneca, drugu Pfizer). Potvrda će u oba slučaja biti valjana 365 dana od dana cijepljenja drugom dozom.

- Osobe koje su cijepljene cjepivom koje se prima u jednoj dozi (Janssen). Potvrdu mogu zatražiti 15. dan od primitka doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 365 dana od dana cijepljenja.

- Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 42 dana od dana primitka cjepiva.

- Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (AstraZeneca) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 84 dana od dana primitka cjepiva.

- Potvrdu mogu zatražiti i osobe koje su cijepljene jednom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) koje unatrag 180 dana od dana primitka cjepiva imaju pozitivan test. Potvrdu mogu zatražiti od dana cijepljenja, a potvrda će im biti valjana 365 dana od dana primitka cjepiva.

- Osobe koje imaju negativan nalaz PCR testa (ne stariji od 72 sata) ili brzog antigenskog testa (ne stariji od 48 sati)

-  Osobe koje su preboljele bolest COVID-19 (11. dan od datuma prvog pozitivnog PCR testa, s valjanošću potvrde 180 dana od datuma prvog pozitivnog PCR testa)

Sve informacije vezane uz prodaju ulaznica možete pronaći OVDJE.

Vidimo se u subotu na Poljudu!

4/11/2021 - 14:51 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr