Mobile menu
Bilo srce • HNK Hajduk Split
Hajduk

Osnovne informacije o Bilom srcu

Bilo srce zajednički je nazivnik za humanitarne akcije u organizaciji HNK Hajduk, KNH Torcida i Našeg Hajduka te brojnih Društava prijatelja Hajduka i podružnica Torcide uz sudjelovanje članova, navijača kao i veterana kluba.

Osnovano je s ciljem da se pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija i da veličinu hajdučkoga srca osjete oni slabijeg imovinskog stanja, koji žive na područjima od posebne državne skrbi, djeca i mladi bez roditeljske skrbi te pojedinci koji su nas zadužili svojim životom i djelima.

Učlani se i ti u Bilo srce!

Svojim članstvom podržavate rad Bilog srca, a to je ujedno i prvi korak prema aktivnom uključivanju u rad prijedlozima, idejama ili volontiranjem.

Podrži rad Bilog srca članstvom.

Doniraj za Bilo srce 

U same temelje HNK Hajduk zlatnim slovima utkane su riječi “zaštita slabome“. Tim snažnim riječima vodi se i ova humanitarna udruga. Kako bi Bilo srce uspjelo u svojoj misiji pomaganja potrebna je i Vaša pomoć.

Donirajte za Bilo srce i pomozite onima kojima pomoć zaista treba!

Daruj člansku Bilom srcu

HNK Hajduk je klub svojih članova. Svake godine deseci tisuća navijača svoju pripadnost i privrženost Klubu pokazuju svojim učlanjivanjem. Među navijačima, nažalost, postoje i oni koji sebi to ne mogu priuštiti, ali zato je Bilo srce tu!

Darujte članstvo jer je i Bilo srce član Hajduka!

Programi

Stipendist Bilog srca

Bilo srce pomaže mladim navijačima Hajduka u jednom od najvažnijih životnih perioda. Cilj stipendijskog programa je financijska pomoć studentima kojima životne okolnosti ne dopuštaju bezbrižno školovanje. Program je do sada pomogao stipendistima koji su obrazovanje uspješno završili i ponos su Bilog srca i Hajduka.

Članska za Bilo srce 

Biti članom Hajduka svakom navijaču je važna stvar jer svi žele pripadati i biti dio Hajdukove obitelji. Članska za Bilo srce program je kojim želimo osigurati svim onim navijačima koji nisu u mogućnosti odvojiti potreban iznos za članarinu da postanu dijelom velike hajdučke obitelji.

Humanitarna pomoć

Bilo srce je humanitarna udruga i postoji kako bi se pomoglo onima kojima je naša pomoć najpotrebnija. Humanitarna pomoć je program pružanja direktne podrške socijalno ugroženim pojedincima ili skupinama.

Vijesti

Dokumenti

Svi dokumenti Bilog srca su ti na dohvat ruke. Saznaj kako djeluje Bilo srce, kome i kako pomažemo i niz drugih zanimljivih informacija.

Kontaktirajte nas

Ako znate nekoga kome je naša pomoć potrebna ili ste sami u istoj potrebi budite slobodni kontaktirati nas - naša vrata su otvorena svima!

Telefon:
095 578 8412
091 151 2983

Email:
bilo.srce@hajduk.hr