Mobile menu
UŽIVO

Hajduk - Šibenik 0:0

Utakmicu Hajduk - Šibenik pratite uživo, iz minute u minutu na našem X-u i Facebooku
Zvonimir Šarlija: Na ovoj razini se ovakve greške ne opraštaju, to je cijena našeg odrastanja

Zvonimir Šarlija: Na ovoj razini se ovakve greške ne opraštaju, to je cijena našeg odrastanja

 
18/8/2023 - 02:58 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "PAOK - Hajduk 3:0 (Solun, 17/8/2023)"

Vrlo hrabra predstava, dobar dojam i pregršt stvorenih prilika u dvije utakmice nisu bili dovoljni Hajduku da prođe u sljedeću fazu natjecanja Konferencijske lige protiv Grčkog PAOK-a. Bijeli su u uzvratnoj utakmici u Solunu poraženi s 3:0, a presudile su im individualne pogreške. Komentar susreta nakon završetka dao nam je stoper Zvonimir Šarlija koji je odigrao još jednu vrlo dobru utakmicu. 

- Ovih 3:0 sad zvuči ružno i dosta nerealno, a na kraju će se pamtiti samo rezultat. Propustili smo svoje šanse u Splitu i ovdje u Solunu u prvom poluvremenu. U prvih 15 minuta imali smo dvije-tri šanse da im unesemo nered, nemir, da odemo na 0:1 ili 0:2, a gubili smo. To je na ovoj razini nedopustivo - kazao je Šarlija zatim pohvalivši momčad za pristup u ovoj utakmici. 

- Vidjeli smo da se u HNL-u protiv Slaven Belupa lošiji ulazak u utakmicu možda neće kazniti, ali na ovom nivou se to ne smije raditi. Mi rastemo, pokazali smo da možemo, ali ovo je naša cijena odrastanja. Pokazali smo da nam fali još malo da bismo se mogli nositi s ovakvim momčadima, nedostaje nam još ovakvih utakmica.

Cijelu njegovu izjavu pogledajte na Hajduk Digital TV. 

18/8/2023 - 02:58 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr