Mobile menu
Zoran Nižić: Moramo se izdignuti i okrenuti utakmici u Sofiji

Zoran Nižić: Moramo se izdignuti i okrenuti utakmici u Sofiji

 
30/7/2018 - 13:18 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Osijek - Hajduk 4:1 (Osijek, 29/7/2018)"

Ponovno je kapetan Zoran Nižić bio strijelac u Gradskom vrtu u prvenstvenom srazu s Osijekom. Nakon što je upisao asistenciju kontra Slavije, Nižić je sada i sam zabio nakon ubačaja Adama Gyurcsa

- Volio bih da je netko drugi postigao pogodak, a da smo mi pobijedili. Tužan sam zbog poraza, ali svi zajedno se moramo izdignuti nakon ovoga.

Nakon vodstva, Bijelima se dogodio pad što su Osječani iskoristili i preokrenuli susret u svoju korist i na koncu slavili rezultatom 4:1

- Nije bilo dobro. Čak smo i solidno ušli u susret i poveli, a onda nam se dogodio taj „blackout“ od pet minuta gdje su oni okrenuli, dobili krila i kontrolirali ostatak utakmice. Reakcija nakon našeg gola nije bila prava. Praktički smo ušli Duki u krilo, a oni su nam iz naših pogrešaka zabili dva gola. Bilo se teško vratiti nakon toga.

Napravit će se analiza susreta u Osijeku, ali misli su već sada okrenute prema Sofiji i uzvratu drugog pretkola Europske lige. Hajdukovci su u prvom ogledu pobijedili Slaviju rezultatom 1:0.

- Naravno da nije ugodno izgubiti 4:1, ali tek je prvo kolo. Neće biti ni euforije nakon pobjeda. Trebamo analizirati susret i vidjeti što nije bilo dobro, a toga je bilo dosta. Svi smo svjesni da nije bilo dobro. Nema puno plakanja, već nas u četvrtak čeka Sofija gdje moramo biti puno bolji. Moramo dati sve od sebe i proći u iduće pretkolo kvalifikacija za Europsku ligu. - zaključak je kapetana Bijelih.

30/7/2018 - 13:18 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr