Mobile menu
ŽNK Rijeka - ŽNK Hajduk 1:2

ŽNK Rijeka - ŽNK Hajduk 1:2

 
20/11/2022 - 15:45 sati
ŽNK Hajduk - Utakmice
Foto: Hajduk.hr

ŽNK Rijeka – ŽNK Hajduk 1:2 (0:1)
HNLŽ - 9. kolo
Stadion: Kantrida 
Sutkinja: Ana Kederov (Zagreb) 
Strijelkinje: 0:1 Patock (8), 1:1 Šulentić (80), 1:2 Dugandžić (89)
Hajduk: Jonjić, Prskalo, Herceg, Turkalj, Čanjevac, Vlastelica, Mišura (od 46. Petković), Bakalar, Kukavica, Bagarić (od 72. Bulum), Patock (od 85. Dugandžić).

Nogometašice Hajduka vraćaju se iz Rijeke s tri boda. Bijele su do pobjede došle u samoj završnici. Gabrijela Dugandžić je zbog manjih problema s ozljedom veći dio utakmice provela na klupi te je u 85. minuti zamijenila strijelkinju prvog pogotka Gwen Patock.

Minutu prije kraja Ana Bakalar ubacila je iz kornera, a Dugandžić udarcem glavom svladala domaću vratarku Victoriju Car za pobjedu i veliko slavlje igračica Tamare Benković.

Veći dio utakmice igračice Hajduka imale su inicijativu, a do vodstva su došle u osmoj minuti. Reprezentativka Janja Čanjevac odličnom dugom loptom pronašla je Patock, koja bježi svojim čuvaricama i poentira za vodstvo Bijelih.

U drugom dijelu Hajduk je čuvao vodstvo do 80. minute, kada je domaćin iz prve prave prilike došao do izjednačenja. Riječanke su odigrale uspješnu kontru i završile je lijepim pogotkom Eme Šulentić.

Tada je uslijedio opisani finiš utakmice i nova pobjeda kojom se Hajduk učvrstio na trećoj poziciji na ljestvici.

20/11/2022 - 15:45 sati
ŽNK Hajduk - Utakmice
Foto: Hajduk.hr