Mobile menu
ŽNK Hajduk gostuje u Zadru

ŽNK Hajduk gostuje u Zadru

 
14/10/2023 - 07:50 sati
ŽNK Hajduk
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Supersport Prva HNLŽ došla je do šestog kola u kojem nogometašice Hajduka gostuju u Zadru kod ŽNK Donata. Prvoplasirana ekipa prvenstva u ovaj susret ulazi nakon remija protiv Dinama u Zagrebu, dok su domaće remizirale s Međimurjem.

- Bez obzira na stanje na tablici, Donat nije ekipa za podcijeniti te nas čeka teška utakmica. Povijest utakmica s njima pokazuje da smo znali imati i problema i neugodnih rezultata. Čvrsta su i organizirana ekipa, ali mi u Zadar idemo po tri boda. Cure su spremne, odradili smo kvalitetan tjedan treninga i svi znamo što nam je činiti kako bi došli do cilja u ovoj utakmici - najavila je nedjeljni okršaj trenerica Tamara Benković.

Lijevom stranom u kontinuitetu kvalitetno ordinira Nina Brnić.

- Pripreme za ovu utakmicu prošle su u najboljem redu, protivnika moramo ozbiljno shvatiti bez obzira na njegovu poziciju na tablici. Spremni smo kao i za svaku drugu utakmicu, želimo tri boda koja bi nas zadržala na vrhu prvenstvene ljestvice - rekla je bočna igračica Hajduka pred utakmicu koja je na rasporedu u nedjelju od 13:00 sati na stadionu Stanovi.

14/10/2023 - 07:50 sati
ŽNK Hajduk
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr