Mobile menu
Znanje se uvijek isplati: Mladi hajdukovci znatno poboljšali rezultate iz engleskog jezika

Znanje se uvijek isplati: Mladi hajdukovci znatno poboljšali rezultate iz engleskog jezika

 
6/2/2018 - 13:26 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Započela je prodaja pretplata za sezonu 2018/19!

Samo nekoliko mjeseci od kada je Klub uveo mogućnost dodatnog učenja engleskog jezika za polaznike Akademije stigli su i opipljivi rezultati, napredak u odnosu na inicijalne testove mladih nogometaša je itekako vidljiv, a njihove školske ocjene u pravilu su se znatno popravile.

Pedagoška služba je opciju pohađanja dodatnog učenja stranog jezika uvela krajem kolovoza 2017. godine, od kada se na Poljudu nekoliko puta tjedno održavaju satovi, radionice i testovi.  Napretkom je zadovoljna i profesorica Ana Papić koja ističe kako joj je užitak raditi s djecom koja su spremna unaprijediti svoje znanje.

- Treba istaknuti da smo na početku imali djecu s različitim predznanjem engleskog jezika zbog čega smo napravili inicijalne testove kako bi mogli pratiti njihov daljnji napredak. Nakon jednog polugodišta možemo sa zadovoljstvom utvrditi kako su gotovo svi polaznici ostvarili veliki napredak u nekoliko mjeseci.  Kod nekih su rezultati bolji i do četrdeset posto, kod nekih manje, ali ono što me najviše veseli je činjenica da je veliki broj polaznika u tom razdoblju poboljšao ocjene u svojim školama – kazala nam je Papić.

Ovisno o obvezama mladih nogometaša, na satovima engleskog mogu sudjelovati i po tri puta tjedno, a po potrebi mogu uzeti i dodatne lekcije kako bi savladali određeno gradivo. Nekoliko puta smo se uvjerili da program nije monoton. Upravo suprotno, uči se kroz zanimljive radionice, društvene igre, dijaloge, različite tematike i filmove...

Na zabavan način mladi hajdukovci mogu spojiti ugodno s korisnim, učiti nogometnu terminologiju koja će im jednog dana sigurno biti potrebna, a kada sve skupa daje konkretne rezultate, onda je zadovoljstvo još veće.

6/2/2018 - 13:26 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr