Mobile menu
Želim ratnički Hajduk, idemo po pobjedu!

Želim ratnički Hajduk, idemo po pobjedu!

 
22/4/2011 - 09:24 sati
Prva momčad

Hajduk će u Koprivnici biti značajno oslabljen. Neće biti ozlijeđenih Danijela Subašića, Jurice Buljata, Mirka Oremuša i Anasa Sharbinija, a u Splitu ostaju i Domagoj Boljat, Marijan Buljat, Franko Andrijašević, Ahmad Sharbini i Mario Sačer.

- Koga nema bez njega se mora i može! Vjerojatno će biti promjena u sustavu igre. Fizički je momčad vrlo dobra, nedostaje im tek samopouzdanja, dobro treniraju, podižu agresivnost. Protiv Slavena ću tražiti da budu trkački besprijekorni, borbeni, da odigraju krajnje "ratnički", jedino tako možemo ostvariti rezultat - kaže u najavi utakmice protiv Slaven Belupa trener Hajduka Ante Miše.

Ima Miše dvojbu za desni bok. Igrat će ili Ante Režić ili Ervin Bulku. Upitan je i vratar... Lovre Kalinić ili Božidar Radošević?

- Za mene to nije enigma, ali ću tu informaciju čuvati do pred početak utakmice - odgovorio je trener Bijelih.

Gledali su Miše i suradnik mu Stipe Andrijašević uzvratni kup-dvoboj Slaven Belupo - Dinamo (0:1).
- Slaven je odlična, iskusna momčad, poglavito u fazi obrane. Imaju izvrsnu posljednju liniju i zid zadnjih veznih, brzog Mujanovića i Benka, od kojih je i Dinamu prijetila najveća opasnost. Tu su i naš Bušić, Vojnović s velikim znanjem... Iza sebe imaju dobre rezultate, puni su samopouzdanja, ali idemo hrabro, po pobjedu, samo s takvim pristupom možemo nešto ostvariti.

22/4/2011 - 09:24 sati
Prva momčad