Mobile menu

Zec je egzekutor, ali ne stvara igru...

 
4/5/2010 - 10:26 sati
Prva momčad

Stanko Poklepović Špaco na početku današnje press konferencije, dan uoči uzvratne utakmice finala Kupa na Šubićevcu, najprije je novinarima čestitao...

- Čestitam vam vaš dan – dan medija! Vi ste vrlo važni segment društva ali ne podržavam zloupotrebu slobode - poručio je Poklepović, objasnivši:

- Svi smo svjesni važnosti dvoboja u Šibeniku, ali treba učliniti sve da se pažnja usmjeri na kvalitetu igre i civilizirano ponašanje. To mora biti prava fešta u sučeljavanju dva bliska grada. Akteri bi feštu trebali dodatno uveličati, a gledatelje pozivam da budu civilizirani, da slave slavljenika a plješću gubitniku.

Imate prednost od 2:1. Smatrate li da će upravo taj gol viška iz Splita na kraju i presuditi?
- Otvoreno je pitanje osvajača Kupa, bez obzira što Hajduk stiže s prednošću.

Kakvog Hajduka možemo očekivati?
- Pripremili smo napad na dobro osmišljenu obranu. Želio bih gledati atraktivnu izvedbu, osobitost, ljepotu poteza poput Alispahićevog gola u Karlovcu.

Kakva je situacija u vašoj momčadi?
- Idemo cjeloviti,  u momčad se vraćaju Anas, Rubil... Vodit ćemo sve igrače, možda bude izostao samo Jonjić.

Šibenik se izvrsnim predstavio na Poljudu?
- Istina, bio im je to perfektan bljesak, igrali su otvorenim gardom, pokušat će to i ponoviti. Učinit ćemo sve da se odupremo kvalitetnom izvedbom.

Od Zeca prijeti najveća opasnost?
- Opasan je jer završava igru ali je ne stvara. Ako mu momčad ne pruži igru, neće biti opasan. Upravo na to se moramo usmjeriti. Zec je samo egzekutor... - zaključio je Poklepović.

A.B.
 

4/5/2010 - 10:26 sati
Prva momčad