Mobile menu
Završnica uzlet za (Hajdukovo) proljeće

Završnica uzlet za (Hajdukovo) proljeće

 
3/11/2009 - 15:04 sati
Prva momčad

Točno 36 dana ostalo je do kraja jesenskog dijela sezone, a danas je Hajduk doznao i ime posljednjeg suparnika s kojim će se suprotstaviti ove kalendarske godine. Tijekom predstojećih pet tjedana odigrat će Splićani šest utakmica, po tri na Poljudu i tri u gostima. Četiri u okviru Prve HNL, dvije u četvrtzavršnici Kupa.

Gledajući prema trenutačnog poretku, Splićane ne čeka tako težak raspored. Od pet suparnika, samo je jedan trenutačno bolje plasiran od Hajdukova devetog mjesta.

U subotu su igrači Edoarda Reje gosti desetoplasiranog Međimurja, potom na Poljud stiže 15-oplasirana Croatia. Četiri dana kasnije Hajduk ću u goste 16-plasiranom Zagrebu u prvoj utakmici četvrtzavršnice Kupa. Na Poljud će potom četvrtoplasirani Osijek (jedini u poretku trenutačno bolji od Hajduka), a posljednje dvije utakmice Bijeli će odigrati protiv 12-oplasiranog Zadra u Stanovima, te Zagreba koji stiže na uzvrat u Split.

Sudeći prema pogledu na rapored, pred Splićanima bi trebala biti puno lakša završnica jeseni u odnosu na njezin početak...

3/11/2009 - 15:04 sati
Prva momčad