Mobile menu
Završne pripreme Bijelih za utakmicu protiv Lokomotive, vratio se Juranović

Završne pripreme Bijelih za utakmicu protiv Lokomotive, vratio se Juranović

 
8/2/2019 - 18:28 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 2:1 (Split, 10/2/2019)"
Trening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s LokomotivomTrening uoči utakmice s Lokomotivom
Trening uoči utakmice s Lokomotivom

Još dva dana ostalo je do utakmice 20. kola HT Prve lige u kojem Hajduk pred svojom publikom na Poljudu igra protiv Lokomotive. Bit će to prva utakmica Bijelih pred navijačima na svom stadionu nakon dugih 126 dana.

Na pomoćnom terenu trener Siniša Oreščanin zajedno sa svojim stručnim stožerom poveo je pretposljednji trening uoči dvoboja sa zagrebačkom ekipom. Odrađuju se završne pripreme za utakmicu, a popodne su trenirali svi igrači osim nekoliko njih koji se već duže nalaze u procesu oporavka od ozljeda. Treninzima prve momčadi već jučer priključio se kapetan Josip Juranović koji se polako vraća, ali vjerojatno neće konkurirati za utakmicu s Lokomotivom. 

Kako je izgledao današnji trening pogledajte u priloženoj fotogaleriji...

8/2/2019 - 18:28 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr