Mobile menu
Završen natječaj za stipendiste Bilog srca!

Završen natječaj za stipendiste Bilog srca!

 
11/12/2021 - 10:11 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Bilo srce!"

Natječaj za stipendiste Biloga srca službeno je završen, a odabrana su imena studenata koje će tijekom njihova obrazovanja Bilo srce pratiti i podupirati s mjesečnom stipendijom u iznosu od 800 kuna.

Natječaj je otvoren 14. listopada 2021., a zaprimljena je ukupno 21 prijava studenata iz svih dijelova Hrvatske. Svima se od srca zahvaljujemo na sudjelovanju!

Proces selekcije provelo je Povjerenstvo za dodjelu stipendija  u sastavu: Ivan Marković, izv. prof. dr. sc. Vinko Muštra (dekan EFST), prof. dr. sc. Nikola Koceić Bilan (dekan PMFST), Tomislav Milardović i Darko Čop.

Dobitnici stipendije Bilog srca su:

1. Ivor Javor Korjenić;

2. Jakov Čičmir;

3. Julija Kvesić;

4. Elena Lukić;

5. Sandro Ljutić.

Također zahvaljujemo članovima Povjerenstva na sudjelovanju, studentima i profesorima EFST-a koji su pomogli pripremu projekta te Društvu prijatelja Hajduka iz Stuttgarta, Gastro ribarnicama Brač, Adriatic osiguranju i Karlovačkoj pivovari koji su kao donatori omogućili realizaciju projekta Stipendist Bilog srca.

Dragi stipendisti, želimo vam puno sreće na vašem akademskom i životnom putu, čast nam je što vam Hajduk i njegovi navijači mogu na ovaj način biti potpora!

Službenu odluku o dodjeli stipendija možete preuzeti OVDJE .

11/12/2021 - 10:11 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić / hajduk.hr