Mobile menu
Završen kamp u Dubrovniku: Zvonimir Deranja dijelio diplome i medalje polaznicima

Završen kamp u Dubrovniku: Zvonimir Deranja dijelio diplome i medalje polaznicima

 
27/6/2019 - 20:45 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Kamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u Dubrovniku
Kamp u Dubrovniku

U Dubrovniku je danas završen "Nogometni kamp HNK Hajduk" za dječake rođene od 2005. do 2012. godine koji je održan na igralištu Lapad u suradnji s NK GOŠK Dubrovnik 1919. Ukupno 83 polaznika sudjelovala su u četverodnevnom kampu, većina njih iz Dubrovnika i šireg dubrovačkog područja, ali bilo je tu dječaka iz udaljenijih dijelova Dalmacije i BiH. 


Mladi nogometaši četiri dana su trenirali s trenerima iz Hajdukove Akademije te pridruženim trenerima iz drugih dalmatinskih klubova, družili su se, igrali, učili o povijesti Hajduka i zdravoj prehrani, a što je najvažnije stekli su nove prijatelje, navike i jedno veliko iskustvo. 

Finalni dan kampa obilježio je turnir u kojem su sudjelovali mladi polaznici podijeljeni u ekipe po uzrasnim kategorijama, a na Lapadu se okupio i veliki broj članova njihovih obitelji, poznanika i znatiželjnika. Na završnoj svečanosti svi dječaci dobili su zaslužene medalje i diplome koje su im uručili Hajdukov veteran i legendarni napadač Zvonimir Deranja te voditelj kampa Mate Radić.

Polaznici će se ubrzo opet vidjeti budući da su svi pozvani na jednu od Hajdukovih domaćih utakmica na početku sezone. 

27/6/2019 - 20:45 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr