Mobile menu

Zastava s BG-finala među trofejima!

 
10/5/2011 - 13:50 sati
Klub
Zastava s BG-finala u Trofejnoj sali!Zastava s BG-finala u Trofejnoj sali!Zastava s BG-finala u Trofejnoj sali!Zastava s BG-finala u Trofejnoj sali!Zastava s BG-finala u Trofejnoj sali!Zastava s BG-finala u Trofejnoj sali!Zastava s BG-finala u Trofejnoj sali!Zastava s BG-finala u Trofejnoj sali!
Zastava s BG-finala u Trofejnoj sali!

Hrvatska zastava kojom su dvojica torcidaša Sergej Vujnović - Serga i Slavko Vladušić - Doktor 1991. godine bodrili hajdukovce na stadionu JNA u Beogradu, od danas je uz pehar Kupa bivše države u poljudskoj Trofejnoj sali. Predali su je predsjedniku Hrvoju Malešu na trajno čuvanje, Hajduk će u svojim najsjajnijim vitrinama pronaći joj posebno mjesto.

- Na ogradi je stala tek minutu, dok nas nisu počeli tući. Ispočetka nitko nije mogao vjerovati da smo u Beogradu izvjesili našu zastavu. Evo pogledajte tu još ima malo krvi... - kazali su Vujnović i Vladušić.

Predsjednik Maleš vjernim je hajdukovcima zahvalio na svemu onome što su učinili za splitski klub, uručivši im i prigodne poklone. A Serga i Doktor o gostovanju u Beogradu govore i u Hajdukovom ratnom trofeju, dokumentarcu koji je u nedjelju na premijeri oduševio splitsku publiku. Jučerašnja projekcija za širu javnost bila je rasprodana, film se u splitskom Cineplexxu može pogledati cijeli ovaj tjedan, traži se za njega - karta više... Izvrstan posao je iza autorskog dvojca Alen Orlić - Blaž Duplančić.


VIDEO-PRILOG POGLEDAJTE U DANAŠNJOJ EMISIJI HajdukTV!
 

10/5/2011 - 13:50 sati
Klub