Mobile menu
Započinje nova prvenstvena sezona: Hajduk protiv Lokomotive danas od 19 sati

Započinje nova prvenstvena sezona: Hajduk protiv Lokomotive danas od 19 sati

 
16/7/2017 - 10:34 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 1:3 (Zagreb, 16/7/2017)"

Hajdukovci su prije tri dana novu natjecateljsku sezonu uspješno otvorili pobjedom protiv Levskog (1:0) u prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige. Nakon manje od 72 sata koliko je prošlo od dvoboja protiv bugarske momčadi igrači Joana Carrilla će na Maksimiru gostovati kod Lokomotive na otvaranju nove sezone Prve HNL koja se od ove godine naziva Hrvatski Telekom Prva liga. Susret protiv Zagrepčana igra se danas s početkom u 19 sati.

Želja igrača, ali i trener Carrilla je jasna, puna koncentracija usmjerena je prema ogledu s Lokomotivom, a kao i u europskom dijelu natjecanja, Bijeli i u domaćem prvenstvu žele krenuti pozitivnim rezultatom. Levski je stavljen u drugi plan, pobjeda protiv momčadi Marija Tokića glavni je i jedini fokus za hajdukovce danas. 

Hajdukov trener odabrao je 19 igrača  koji će biti u konkurenciji za premijerni susret na otvaranju nove, 27. po redu sezone Prve HNL. Neke promjene u sastavu se očekuju u odnosu na prvu utakmicu protiv Bugara, no trener Carrillo je siguran sam da će svaki od igrača uspješno odraditi svoje zadatke koje je postavio pred njih.

Djelitelj pravde u današnjem ogledu bit će Ivan Bebek iz Rijeke. Pomagat će mu Tomislav Petrović iz Valpova i Miro Grgić iz Osijeka. Četvrti sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a delegat Lino Roša iz Vodnjana. Kontrolor suđenja je Miroslav Vitković iz Vinkovaca.

16/7/2017 - 10:34 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr