Mobile menu
Započeo Hajdukov kamp u Dubrovniku, sudjeluje preko 80 polaznika

Započeo Hajdukov kamp u Dubrovniku, sudjeluje preko 80 polaznika

 
25/6/2019 - 17:00 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Kamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u DubrovnikuKamp u Dubrovniku
Kamp u Dubrovniku

U ponedjeljak je u Dubrovniku u suradnji s NK GOŠK Dubrovnik 1919 započeo "Nogometni kamp HNK Hajduk" za dječake rođene od 2005. do 2012. godine. Prvi je ovo put da se kamp održava u Dubrovniku, a odaziv malih nogometaša je više nego dobar, ukupno su se prijavila 83 dječaka, uglavnom iz Dubrovnika i okolice, a nekoliko njih stiglo je i iz udaljenijih dijelova Dalmacije te BiH. 

Sjajna atmosfera vlada na početku Hajdukovog kampa, red treninga, red zabave, a zatim i učenja o Hajdukovoj povijesti i zdravoj prehrani. Okupila se grupa djece u ponedjeljak popodne, dobili su opremu za treniranje, a zatim je već u 18 sati najmlađa grupa odradila inicijalni trening, a nakon njih u 19.15 sati na teren su izašli stariji dječaci. 

Utorak su najprije odrađeni jutarnji treninzi, a zatim su djeca odslušala zanimljivo predavanje Hajdukovog kroničara Jurice Gizdića na temu "Hajduk kroz povijest" kroz koje su se upoznali sa slavnom prošlošću Kluba i njegovim velikim igračkim imenima te uspjesima. 

U srijedu osim treninga i drugih zabavnih aktivnosti očekuje i predavanje na temu "Zdrav život sportaša" koje će održati Hajdukova nutricionistkinja Dubravka Jurić, a četvrtak je zatim rezerviran za završni turnir i dodjelu nagrada. 

Dječaci su podijeljeni u dvije grupe po uzrasnim kategorijama, a o njima u brinu licencirani treneri Hajdukove Akademije "Luka Kaliterna", te još nekoliko trenera sa šireg dalmatinskog područja. Uz njih su tu i fizioterapeuti, doktori te kondicijski stručnjaci. 

25/6/2019 - 17:00 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr