Mobile menu
Započelo učlanjivanje u Imotskom

Započelo učlanjivanje u Imotskom

 
18/8/2011 - 19:38 sati
Naš Hajduk
Sve vezano za Naš Hajduk možete pronaći ovdje

Učlaniti se u „Naš Hajduk“ od danas je moguće i u Imotskom! Štand je postavljen u centru grada, na šetnici ispred hotela i do subote u jutarnjima satima, od 9 do 12, vrši se učlanjivanje u projekt.

Otvoren je poseban žiro-račun kluba na koji se uplaćuju sve članarine. Udruga „Naš Hajduk“ kontrolirat će slaže li se broj članova s uplatama na tom računu, a Nadzorni odbor gdje će ta sredstva biti utrošena. Članovi će moći glasovati u Splitu (datum izbora će biti objavljen naknadno), ali i dopisno preko glasačkih listića koji će im biti dostavljeni na kućne adrese u Hrvatskoj i inozemstvu.

-------

Nakon Pule, Ploča, Kaštela, Imotskog, Siromašne, Splita 3, Blatina i ostalih javljaju nam se navijači i iz drugih splitskih kvartova i gradova koji su se aktivno uključili u projekt „Naš Hajduk“ – novi, demokratski model upravljanja Hajdukom!

Molimo sve naše navijače da nam se jave mailom na adresu nas@hajduk.hr ukoliko žele i u svome kvartu, mjestu ili gradu organizirati učlanjivanje u „Naš Hajduk“ putem on-line sustava ili Splitske banke kako bismo im pružili sve informacije i potrebnu podršku.

 

18/8/2011 - 19:38 sati
Naš Hajduk