Mobile menu
U tijeku prodaja pretplata za novu sezonu!

U tijeku prodaja pretplata za novu sezonu!

 
21/6/2019 - 14:00 sati
Klub
Foto: hajduk.hr
Cijene pretplata po tribiniCijene pretplata po tribiniCijene pretplata po tribiniCijene pretplata po tribini
Cijene pretplata po tribini

U tijeku je prodaja sezonskih pretplata za domaće utakmice Hajduka u sezoni 2019/2020. Pretplate se mogu kupiti u prostorima Odjela za članstvo na Poljudu, bez obzira na status članstva, i to radnim danima od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati.

Kupnjom sezonske pretplate osiguravate sebi mjesto za sve utakmice HT Prve lige, Druge HNL (utakmice Hajduka II za koje se prodaju ulaznice), za utakmice Hrvatskog kupa (osim finala) te za susrete 1., 2. i 3. pretkola Europske lige koje se u organizaciji HNK Hajduk Split održavaju na Poljudu, u natjecateljskoj sezoni 2019/2020. U slučaju plasmana Hajduka u play-off Europske lige pretplatnicima će se omogućiti pravo prvenstva kupnje ulaznica u rokovima i terminima koje odredi Klub.

Cijene pretplata u sezoni 2019/2020. ostaju nepromijenjene te iznose:

Zapad (C, D, E, F) - 950 kuna
Sjever  (H, I, J, K, L, M) - 440 kuna
Istok (O, P, R, S) - 760 kuna
Obiteljska tribina (ulaz U) - 500 kuna, odnosno 150 kuna za "Rico dječju pretplatu" (isključivo za ulaz U).


I ove sezone vrijede popusti za naše najmlađe (junior popust 15% do navršenih 14 godina) te senior popust od 10% za osobe s navršenih 65 godina i više. Junior pretplate bit će dostupne za sve tribine stadiona Poljud (Sjever, Istok, Zapad) osim za Obiteljsku tribinu (ulaz U) gdje smo osigurali jedinstvenu "Rico dječju pretplatu" u iznosu od 150 kuna. 

Kao i do sada, prilikom kupovine, svi članovi imaju popust od 10% do 13% ovisno o kontinuitetu članstva. Ove sezone cijene su iste za gotovinsko plaćanje, bezgotovinsko plaćanje i plaćanje u ratama. Svi popusti se kumuliraju, osim kod "Rico dječje pretplate" na Obiteljskoj tribini (ulaz U) za koju se izuzimaju svi popusti koji vrijede za ostale tribine zbog posebne/stimulativne cijene. Prilikom kupovine pretplate potrebno je ponijeti osobni dokument zbog provjere podataka kako bi nesmetano mogli konzumirati pogodnosti (popuste).

Klub je za pretplatnike pripremio i prigodne poklone.

Sve pretplatnike iz protekle sezone staro pretplatničko mjesto će "čekati" do 48 sati prije prve domaće utakmice (utorak 16. srpnja do 20 sati). U slučaju da pretplatnik ne obnovi sezonsku ulaznicu/pretplatu do tada, mjesta će biti puštena u slobodnu prodaju.

Napomena: U sezoni 2019/2020. dječje ulaznice za sve tribine osim Obiteljsku tribinu (ulaz U) prodavat će se po cijenama sniženim za 50% u odnosu na redovnu cijenu ulaznice za tu tribinu, dok će za Obiteljsku tribinu (ulaz U) cijena i nadalje ostati 10 kuna.

Požurite po svoju sezonsku ulaznicu. Svi po pretplate! 

Opći uvjeti pretplate .

Poljud je moj dom,
Hajduk je u srcu mom...

21/6/2019 - 14:00 sati
Klub
Foto: hajduk.hr