Mobile menu
Započela je prodaja ulaznica za utakmicu Hajduk - Varaždin

Započela je prodaja ulaznica za utakmicu Hajduk - Varaždin

 
22/9/2020 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Varaždin 2:0 (Split, 27/9/2020)"

Krenula je prodaja ulaznica za prvenstveni susret 6. kola HT Prve lige koji se između Hajduka i Varaždina igra u nedjelju 27.9. od 19:05 sati na Poljudu.

Sukladno odluci HNS-a i HZJZ-a u prodaju je pušten ograničen broj ulaznica tj. 30% ukupnog kapaciteta svake tribine. U kvotu od 30% ulaze i pretplatnici koji imaju pravo prioriteta ulaska na svaku utakmicu s nazočnošću gledatelja.

Prva tri dana (od utorka 22.9 do četvrtka 24.9. u 23:59) pravo kupnje imaju isključivo članovi Kluba. Od petka 25.9. preostale ulaznice će biti u slobodnoj prodaji. Vaš članski broj je ujedno i kod kojim možete iskoristiti prvenstvo kupnje karte za utakmicu u nedjelju.

Za one koji će se tek učlaniti: Nakon što postanete član pravo prvenstva kupnje možete odmah koristiti, ako se učlanjujete u Odjelu za članstvo. Ako se učlanjujete online postoji mogućnost čekanja da se članstvo aktivira, a u tom slučaju možete poslati mail na clanstvo@hajduk.hr

Molimo sve navijače koji dolaze na utakmicu da uz svoju ulaznicu ili pretplatu ponesu i važeći identifikacijski dokument u svrhu provjere identiteta zbog epidemioloških mjera koje su trenutno na snazi uslijed pandemije koronavirusa. 


PRODAJNA MJESTA:

- Online na ulaznice.hajduk.hr  
*Prilikom kupovine možete koristiti vaše dosadašnje korisničko ime i lozinku koju ste koristili prilikom kupovine na ticketshop.hr webshopu

- Odjel za članstvo na Poljudu - od utorka do petka od 8 do 20 sati te u nedjelju na dan utakmice od 13 sati

- Hajduk Fan shop Joker svakodnevno od 9 do 21 sat

- Cro Fan Shop City Center one svakodnevno od 9 do 21 sat

- Cro Fan Shop Mall of Split svakodnevno od 9 do 21 sat

- Cro Fan Shop Trogirska 10 (pored Marmontove ulice) svakodnevno od 8 do 20 sati

- Prodajna mjesta Ticketshopa 

- Kućice oko stadiona na dan utakmice - dva sata prije početka (u slučaju da ostane neprodanih ulaznica) 

Numeracija sjedala koja piše na pretplatama i ulaznicama NE VRIJEDI. Svaki gledatelj mora sjesti na prvo slobodno mjesto na svojoj tribini uz pridržavanje propisane socijalne distance.


Sukladno Preporuci za održavanje športskih natjecanja na otvorenom uz prisutnost gledatelja izdanoj od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) obavještavamo o navedenim preporukama sve naše navijače koji će na utakmici Hajduk - Varaždin biti prisutni na tribinama poljudskog stadiona:

EVIDENCIJA

Za svako natjecanje uspostavit će se sustav vođenja evidencije prisutnih osoba u gledateljstvu radi lakšeg naknadnog epidemiološkog praćenja kontakata u slučaju pojave zaraze virusom SARS-CoV-2. Uz mjesto i datum održavanja natjecanja u evidenciju se unose ime, prezime, telefonski broj osobe.

RASPORED SJEDENJA I MAKSIMALAN BROJ GLEDATELJA

Na tribinama predviđenim za gledateljstvo osobe smiju sjediti tako da su udaljene 1,5 metar jedna od druge. Preporučuje se da osobe u gledateljstvu sjede tako da nisu smještene jedna iza druge već da u svakom sljedećem redu osoba sjedi za dva mjesta pomaknuta udesno u odnosu na osobu u prethodnom redu.

DNEVNO MJERENJE TJELESNE TEMPERATURE

Gledatelji trebaju na dan dolaska na utakmicu izmjeriti tjelesnu temperaturu. Ako je u jutarnjim satima viša od 37,2 °C, ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti (to se odnosi na sve simptome i znakove bolesti, a ne samo na bolesti dišnih puteva), osoba se treba telefonski javiti nadležnom obiteljskom liječniku, koji će odlučiti o daljnjem postupanju.

FIZIČKA UDALJENOST

Za vrijeme ulaska i izlaska iz športskog objekta, kao i tijekom boravka odnosno prolaska gledatelja kroz zatvorene prostore športskog objekta na kojem se održava natjecanje (hodnici, sanitarni čvor i sl.) preporučuje se držati razmak od 1,5 metra kao nužnu fizičku udaljenost.

Detaljne preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo možete pročitati OVDJE . 

22/9/2020 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr