Mobile menu
Započela je prodaja ulaznica za utakmicu Hajduk - Šibenik

Započela je prodaja ulaznica za utakmicu Hajduk - Šibenik

 
13/10/2020 - 08:33 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2021. godinu! Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Šibenik (Split, 17/10/2020)"

Započela je  prodaja ulaznica za utakmicu 8. kola HT Prve lige u kojem Hajduk u nedjelju od 15 sati na Poljudu igra protiv Šibenika. Budući da su u Splitsko-dalmatinskoj županiji još uvijek na snazi posebne odredbe, za ovu utakmicu i dalje vrijedi pravilo prema kojem se sportska natjecanja na otvorenim prostorima mogu odigravati uz prisutnost najviše 20% kapaciteta svake tribine. 

Broj pretplatnika na tribini Sjever u međuvremenu je dosegao 20% ukupnog kapaciteta te tribine te za ovu utakmicu ulaznice za tribinu Sjever NEĆE biti u prodaji. 

Prva tri dana (od utorka 13.10. do četvrtka 15.10. u 23:59) pravo kupnje imaju isključivo članovi Kluba. Članski broj iskaznice je ujedno i KOD kojim možete iskoristiti prvenstvo kupnje ulaznice za utakmicu. Za one koji će se tek učlaniti, nakon što postanete član pravo prvenstva kupnje možete odmah koristiti, ako se učlanjujete u Odjelu za članstvo. Ako se učlanjujete ONLINE  postoji mogućnost čekanja prije same aktivacije članskog statusa, a u tom slučaju možete poslati mail na clanstvo@hajduk.hr

*Od petka 16.10. preostale ulaznice će biti u slobodnoj prodaji.

Molimo sve navijače koji dolaze na utakmicu da uz svoju ulaznicu ili sezonsku pretplatu ponesu i važeći identifikacijski dokument u svrhu provjere identiteta zbog epidemioloških mjera koje su trenutno na snazi uslijed pandemije koronavirusa. 


PRODAJNA MJESTA:

Online  na ulaznice.hajduk.hr (ovdje ubaci link)
*Prilikom kupovine možete koristiti vaše dosadašnje korisničko ime i lozinku koju ste koristili prilikom kupovine na ticketshop.hr webshopu
- Odjel za članstvo na Poljudu - od utorka do petka od 8 do 20 sati te u nedjelju na dan utakmice od 9 sati
- Hajduk Fan shop Joker svakodnevno od 9 do 21 sat
- Cro Fan Shop City Center one svakodnevno od 9 do 21 sat
- Cro Fan Shop Mall of Split svakodnevno od 9 do 21 sat
- Cro Fan Shop Trogirska 10 (pored Marmontove ulice) od ponedjeljka do petka od 10 do 17 sati, subota 9-14 sati
- Prodajna mjesta Ticketshopa 
- Kućice oko stadiona na dan utakmice - dva sata prije početka (u slučaju da ostane neprodanih ulaznica) 

Numeracija sjedala koja piše na pretplatama i ulaznicama NE VRIJEDI. Svaki gledatelj mora sjesti na prvo slobodno mjesto na svojoj tribini uz pridržavanje propisane socijalne distance.


Sukladno Preporuci za održavanje športskih natjecanja na otvorenom uz prisutnost gledatelja izdanoj od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) obavještavamo o navedenim preporukama sve naše navijače koji će na utakmici Hajduk - Varaždin biti prisutni na tribinama poljudskog stadiona:

EVIDENCIJA

Za svako natjecanje uspostavit će se sustav vođenja evidencije prisutnih osoba u gledateljstvu radi lakšeg naknadnog epidemiološkog praćenja kontakata u slučaju pojave zaraze virusom SARS-CoV-2. Uz mjesto i datum održavanja natjecanja u evidenciju se unose ime, prezime, telefonski broj osobe.

RASPORED SJEDENJA I MAKSIMALAN BROJ GLEDATELJA

Na tribinama predviđenim za gledatelje osobe smiju sjediti na način da su udaljene 1,5 metar jedna od druge. Preporučuje se da osobe na tribinama sjede tako da nisu smještene jedna iza druge već da u svakom sljedećem redu osoba sjedi za dva mjesta pomaknuta udesno u odnosu na osobu u prethodnom redu.

DNEVNO MJERENJE TJELESNE TEMPERATURE

Gledatelji trebaju na dan dolaska na utakmicu izmjeriti tjelesnu temperaturu. Ako je u jutarnjim satima viša od 37,2 °C, ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti (to se odnosi na sve simptome i znakove bolesti, a ne samo na bolesti dišnih puteva), osoba se treba telefonski javiti nadležnom obiteljskom liječniku, koji će odlučiti o daljnjem postupanju.

FIZIČKA UDALJENOST

Za vrijeme ulaska i izlaska iz sportskog objekta, kao i tijekom boravka odnosno prolaska gledatelja kroz zatvorene prostore sportskog objekta na kojem se održava natjecanje (hodnici, sanitarni čvor i sl.) preporučuje se držati razmak od 1,5 metra kao nužnu fizičku udaljenost.

Detaljne preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koje možete pročitati OVDJE . 

13/10/2020 - 08:33 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr