Mobile menu
Žaper nakon prvijenca: Gol posvećujem svom pokojnom ocu

Žaper nakon prvijenca: Gol posvećujem svom pokojnom ocu

 
2/12/2023 - 21:20 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Gorica 3:0 (Split, 2/12/2023)"

Mihael Žaper postigao je vrlo važan pogodak za Hajduk u pobjedi protiv Gorice, ujedno je to bio njegov prvijenac u bijelom dresu. Zabio je Žaper za 2:0 na asistenciju Leona Dajakua, u trenutku kad se lomila utakmica, a Hajduk je na koncu slavio s uvjerljivih 3:0. 

- Jako važna pobjeda za nas, nastavljamo niz dobrih rezultata, oprostili smo se s pobjedom 3-0 od Poljuda za ovu sezonu. Idemo se odmoriti i pripremiti za Lokomotivu. Drago mi je zbog gola, prvi je i posvećujem ga pokojnom ocu - kazao je Mihael nakon utakmice. 

Osvrnuo se zatim na ono što Bijele čeka do kraja prvenstva, a to su dva gostovanja u Zagrebu, prvo u sljedeći petak protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj. 

- Idemo utakmicu po utakmicu, čeka nas Lokomotiva pa ćemo vidjeti što će nam to donijeti. Uigravamo se, rastemo, sigurno da smo u boljoj formi, ali uvijek može bolje. Treba težiti da idemo na bolje, moramo ostati fokusirani na svaki sljedeći susret. Nikad ne treba biti zadovoljan, treba nastojati nastaviti dobar niz, utakmicu po utakmicu. 

Cijelu izjavu Mihaela Žapera nakon pobjede protiv Gorice pogledajte na Hajduk Digital TV. 

2/12/2023 - 21:20 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr