Mobile menu
Zanimljivo poslijepodne na Kupresu: Taktika, posjed, igra na malom prostoru

Zanimljivo poslijepodne na Kupresu: Taktika, posjed, igra na malom prostoru

 
26/6/2018 - 22:39 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2018."
Kupres, 2. dan: Poslijepodnevni treningKupres, 2. dan: Poslijepodnevni treningKupres, 2. dan: Poslijepodnevni treningKupres, 2. dan: Poslijepodnevni treningKupres, 2. dan: Poslijepodnevni treningKupres, 2. dan: Poslijepodnevni treningKupres, 2. dan: Poslijepodnevni treningKupres, 2. dan: Poslijepodnevni treningKupres, 2. dan: Poslijepodnevni treningKupres, 2. dan: Poslijepodnevni treningKupres, 2. dan: Poslijepodnevni treningKupres, 2. dan: Poslijepodnevni treningKupres, 2. dan: Poslijepodnevni treningKupres, 2. dan: Poslijepodnevni treningKupres, 2. dan: Poslijepodnevni treningKupres, 2. dan: Poslijepodnevni treningKupres, 2. dan: Poslijepodnevni treningKupres, 2. dan: Poslijepodnevni treningKupres, 2. dan: Poslijepodnevni trening
Kupres, 2. dan: Poslijepodnevni trening

Zanimljiv, ali i intenzivan dvosatni trening priredio je nogometašima Hajduka trener Željko Kopić zajedno sa svojim suradnicima. Drugi dan priprema na Kupresu Bijelima se pridružio i lijevi bek Hysen Memolla koji je dobio dodatni odmor radi reprezentativnih obveza krajem svibnja i početkom lipnja. Unatoč predviđanjima kiša je zaobišla Kopićeve igrače, ali ne i vjetar koji je stvarao osjećaj temperature manje od stvarnih 12 stupnjeva Celzijevih.

Nakon jutarnjeg treninga snage, Bijeli su u drugom dijelu devetog dana ljetnih priprema, odradili trening koji se odnosio na tehničko-taktičku izvedbu. Uvježbavali su hajdukovci, podijeljeni u nekoliko skupina na različitim dijelovima terena, posjed te igru na malom prostoru kako bi igrači što pod većim pritiskom u igri izabrali najbolje rješenje. Trening je završio igranjem na dva gola.

Deveti dan priprema je zaključen, do prve službene utakmice ostalo je točno mjesec dana. Podsjetimo, Hajduk će pred svojim navijačima 26. srpnja igrati prvi susret 2. pretkola Europske lige u kojem će dočekati pobjednika dvoboja između finskog Ilvesa i bugarske Slavije. No, Bijeli će se svojoj publici predstaviti već u petak 29. lipnja kada u prijateljskoj utakmici na Poljudu gostuje poljska momčad Gornik Zabrze. 

Početak susreta je u 19:50 sati, ulaznice su u prodaji, a sve informacije o cijenama i prodajnim mjestima možete saznati OVDJE.

26/6/2018 - 22:39 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr