Mobile menu
Zaključen prvi tjedan priprema za novu sezonu

Zaključen prvi tjedan priprema za novu sezonu

 
16/6/2019 - 16:57 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2019."

Uspješno su nogometaši Hajduka zaključili prvi tjedan priprema za novu sezonu. Uvodni tjedan za hajdukovce odrađen je po planu i programu, Bijeli će na Poljudu trenirati još šest dana, a iduću će se nedjelju igrači i stručni stožer zaputiti prema Sloveniji, točnije Mariborskom Pohorju, novoj četrnaestodnevnoj pripremnoj bazi. 

Prije polaska na drugi dio priprema, igrači Siniše Oreščanina će u petak 21. lipnja odigrati i prvu prijateljsku utakmicu, protiv Solina na igralištu pokraj Jadra. Uveličat će hajdukovci 100. rođendan susjednog drugoligaša. Početak susreta zakazan je za 18 sati. 

Hajdukov strateg i ovaj tjedan na raspolaganju neće imati reprezentativce Domagoja Bradarića i Josipa Posaveca koji će na U-21 Europskom prvenstvu u Italiji i San Marinu braniti boje mlade izabrane vrste Hrvatske.

No, zato će se koncem tjedna hajdukovcima priključiti Mijo Caktaš i Ardian Ismajli koji su dobili nekoliko dana odmora zbog reprezentativnih obveza početkom lipnja. Poznat je i raspored svih pripremnih utakmica Bijelih do prvog službenog susreta u novoj sezoni (11. srpnja), a sve protivnike možete pogledati OVDJE.

16/6/2019 - 16:57 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr