Mobile menu
Zaključen prvi tjedan priprema za novu sezonu

Zaključen prvi tjedan priprema za novu sezonu

 
16/6/2019 - 16:57 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2020. godinu! Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2019."

Uspješno su nogometaši Hajduka zaključili prvi tjedan priprema za novu sezonu. Uvodni tjedan za hajdukovce odrađen je po planu i programu, Bijeli će na Poljudu trenirati još šest dana, a iduću će se nedjelju igrači i stručni stožer zaputiti prema Sloveniji, točnije Mariborskom Pohorju, novoj četrnaestodnevnoj pripremnoj bazi. 

Prije polaska na drugi dio priprema, igrači Siniše Oreščanina će u petak 21. lipnja odigrati i prvu prijateljsku utakmicu, protiv Solina na igralištu pokraj Jadra. Uveličat će hajdukovci 100. rođendan susjednog drugoligaša. Početak susreta zakazan je za 18 sati. 

Hajdukov strateg i ovaj tjedan na raspolaganju neće imati reprezentativce Domagoja Bradarića i Josipa Posaveca koji će na U-21 Europskom prvenstvu u Italiji i San Marinu braniti boje mlade izabrane vrste Hrvatske.

No, zato će se koncem tjedna hajdukovcima priključiti Mijo Caktaš i Ardian Ismajli koji su dobili nekoliko dana odmora zbog reprezentativnih obveza početkom lipnja. Poznat je i raspored svih pripremnih utakmica Bijelih do prvog službenog susreta u novoj sezoni (11. srpnja), a sve protivnike možete pogledati OVDJE.

16/6/2019 - 16:57 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr