Mobile menu
Zaključen prvi tjedan priprema na Mariborskom Pohorju!

Zaključen prvi tjedan priprema na Mariborskom Pohorju!

 
2/7/2017 - 15:53 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2017."
Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!
Zaključen prvi tjedan priprema na Pohorju!

Zaključen je prvi tjedan priprema na Mariborskom Pohorju. Još od prvog dana dolaska hajdukovce prati ugodno i sunčano vrijeme s temperaturom od nešto više od 20 stupnjeva Celzijevih, a uvjeti za rad su idealni. Odradili su Bijeli jutros 90-minutni trening na igralištu broj dva kojeg svakodnevno koriste tijekom aktualnih priprema.

Treneru Joanu Carrillu na raspolaganju su bili svi igrači osim Ardiana Ismajlija koji je u procesu povratka u redovan trenažni proces. Ismajli je danas radio adaptacijski trening i osjeća se dobro te bi sutra trebao trenirati zajedno s ostalih 28 igrača koji su trenutno na pripremama u Sloveniji.

Ostalo je još 11 dana do prve službene utakmice, a pripreme za početak sezone u punom su jeku. Prva službena utakmica na rasporedu je 13. srpnja, a Bijeli u drugom pretkolu Europske lige igraju protiv pobjednika susreta između Levskog i Sutjeske. Trener Carrillo posebnu je pozornost na današnjem treningu stavio na taktičke zadatke, a u posljednjem dijelu Bijeli su uvježbavali završnicu.

Odlična atmosfera u taboru hajdukovaca prisutna je od prvog dana što se može vidjeti i kroz fotogaleriju današnjeg jutarnjeg treninga.

2/7/2017 - 15:53 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr