Mobile menu
Zaključci sastanka Nadzornog odbora

Zaključci sastanka Nadzornog odbora

 
9/9/2010 - 20:24 sati
Klub

Pet je sati trajao poslijepodnevni sastanak Nadzornog odbora Hajduka, na kojemu je petorici prvotimaca ponuđeno poboljšanje dosadašnjih ugovora (Senijadu Ibričiću, Mariju Maloči, Ivanu Striniću, Mirku Oremušu i Anti Vukušiću). Odlučeno je i da će profesionalni ugovor biti ponuđen perspektivnom mladom hajdukovcu Domagoju Boljatu.

Inače, ubuduće će mladi igrači na prelasku iz juniorskih (kadetskih) selekcija do igrača s profesionalnim ugovorima morati imati odobrenje tročlane komisije u kojoj su voditelj Škole Goran Vučević, direktor Josip Grgić i sportski direktor Ivica Kalinić, a uključivat će se i predsjednik NO Petroslav Sapunar.

Igrači koji bi trebali biti pojačanja za prvu momčad, a koji bi eventualno stigli iz drugih klubova, morat će dobiti zeleno svjetlo ne samo struke, već i Upravnog i Nadzornog odbora. Definirana su i pravila kojima će se regulirati budući profi-ugovori.

Od važnijih zaključaka, NO je donio odluku od definiranju ugovora s Gradom prema kojemu će Hajduk ubuduće koristiti igralište Dalmatinca kao vlastito treće pomoćno igralište. Dalmatinac bi ga koristio četiri sata dnevno.

Ukida se druga momčad, a trener Željko Mijač radit će individualno s igračima koji nisu prvotimci. Pojačat će se skautska služba, a definirane su i klupske skupine koje će u pripremi Europske lige morati Klub uskladiti prema 130 UEFA-inih naputaka...

9/9/2010 - 20:24 sati
Klub