Mobile menu
Zaključci sastanka Nadzornog odbora

Zaključci sastanka Nadzornog odbora

 
6/7/2010 - 22:16 sati
Klub

Čak 6 sati trajala je osma sjednica Nadzornog odbora Hajduka. Prihvaćen je financijski izvještaj za 2009. godinu, koja je završila pozitivno zahvaljujući transferima Nikole Kalinića i Drage Gabrića. Podnesen je i izvještaj Odbora za proslavu 100 godina Hajduka, detaljno su analizirane sve aktivnosti vezane za ovaj značajan jubilej.

Prihvaćen je prijedlog da se ubuduće televizijska emisija o Hajduku realizira u organizaciji kluba.
 
Posebno zanimljiva rasprava vodila se o prijelaznom roku, a prihvaćen je i izvještaj o pripremama u Sloveniji. Uskoro će se definirati i strategija o ustupanju igrača koji trenutačno predstavljaju višak, te donijeti odluka o eventualnom formiranju druge momčadi.

Članovi Nadzornog odbora informirani su o akcijama uoči utakmica protiv HSV-a i Dinama, a bilo je riječi i o sponzorskim ugovorima.

Definiran je i konačan stav o kadetima i juniorima koji su se pokazali perspektivnima. Marko Livaja i Marko Grčić nisu potpisali ponuđene ugovore, te im slijede sankcije po Pravilniku o registraciji igrača.

Vrlo brzo će Nadzorni odbor održati svoj sljedeći sastanak, s obzirom da su brojna pitanja ostala otvorena, govorit će se o nastavku akcija oko proslave 100. rođendana, dolaska Barcelone...

6/7/2010 - 22:16 sati
Klub