Mobile menu
Zajednički pogon vjernosti: LUKOIL postao novi sponzor Hajduka!

Zajednički pogon vjernosti: LUKOIL postao novi sponzor Hajduka!

 
4/8/2023 - 16:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Zajednički pogon vjernosti: LUKOIL postao novi sponzor Hajduka!Zajednički pogon vjernosti: LUKOIL postao novi sponzor Hajduka!Zajednički pogon vjernosti: LUKOIL postao novi sponzor Hajduka!Zajednički pogon vjernosti: LUKOIL postao novi sponzor Hajduka!Zajednički pogon vjernosti: LUKOIL postao novi sponzor Hajduka!Zajednički pogon vjernosti: LUKOIL postao novi sponzor Hajduka!Zajednički pogon vjernosti: LUKOIL postao novi sponzor Hajduka!Zajednički pogon vjernosti: LUKOIL postao novi sponzor Hajduka!
Zajednički pogon vjernosti: LUKOIL postao novi sponzor Hajduka!

Tvrtka LUKOIL Croatia postala je novi sponzor Hajduka. Ugovor su svečano na Poljudu potpisali Arash Repač, izvršni direktor tvrtke LUKOIL Croatia i Lukša Jakobušić, predsjednik HNK Hajduk.

- Stvarno smo počašćeni, ovo je veliki dan za nas. Hajduk je najveći sportski brand u Hrvatskoj, mi to prepoznajemo i nadamo se kako ćemo kroz tu suradnju ostvariti puno kvalitetnih zajedničkih projekata. Za početak kroz zajedničku karticu lojalnosti, koja će se od 10. kolovoza moći preuzeti na benzinskim postajama LUKOIL-a u Splitu i u svim Hajdukovim Fan shopovima, omogućit ćemo navijačima poseban popust, a istovremeno financijsku korist za sam klub. Tako će navijači svojim angažmanom klubu osigurati dodatnu zaradu, kazao je Arash Repač, izvršni direktor LUKOIL Croatia.

- Vidjeli smo iskrenu želju da nešto napravimo zajedno. S obzirom na to da i sam dolazim iz poduzetništva, mogu razumjeti da je ovo posao, ali kod Hajduka uvijek postoji i jedna druga komponenta, a to je emocija. Nije slučajno da jedna od najvećih svjetskih naftnih kompanija izabere Hajduk. Vjerujem da je ovo tek početak. Potpisujemo ugovor u okolnostima izazovnim za Hajduk i za Lukoil, za Europu i svijet. Ali zato je ovo znakovito jer ono što se u teškim vremenima potpiše ostaje trajno - istaknuo je predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić. 

Na tržištu Republike Hrvatske LUKOIL maloprodajna mreža od 46 benzinskih postaja zauzima 3. mjesto dok je na području Splita prisutna sa 7 izvrsno pozicioniranih benzinskih postaja, a u Dalmaciji s njih 17 i zahvaljujući kvaliteti goriva, bogatoj ponudi robe široke potrošnje, konkurentnim cijenama te prijateljskoj usluzi djelatnika uživa veliko povjerenje kupaca i poslovnih partnera. LUKОIL Croatia је hrvаtskа tvrtka u kојој radi preko 400 zaposlenih hrvаtskih grаđаna dok je matična kоmpаniја Društvа švicarski LITASCO SA sa sjedištem u Ženevi (Švicarska). LUKОIL је privаtnа mеđunаrоdnа еnеrgеtskа kоmpаniја, koja posluje u više od 30 zemalja svijeta i zapošljava više od 100 tisuća zaposlenika.

- Težimo ekonomskom rastu i blagostanju društva, stabilnosti te napretku u područjima u kojima poslujemo što smo do sada pokazali podržavajući i sponzorirajući niz humanitarnih, kulturnih i sportskih projekata. Izrazito nam je drago da smo s Hajdukom prepoznali zajedničku snagu i povjerenje i da smo krenuli u suradnju od koje oboje očekujemo puno više od običnog sponzorstva. Sport je važan dio svakodnevnog života i trebamo ga poticati i dalje razvijati pa je tako i ovo sponzorstvo jedan od načina kako pružiti podršku nogometnom klubu Hajduk, njegovim igračima, trenerima i Upravi kluba u njihovoj namjeri da ostvare vrhunske rezultate što im od srca želimo, ističu iz LUKOIL-a.

4/8/2023 - 16:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr